18.12.2011. / 11:53

Autor: Totalsport

Kranjčar: Zašto ne bismo razmišljali i o naslovu prvaka u Premiershipu

Ako budemo pri samom vrhu i nakon blagdanskih praznika onda moramo prihvatiti pravu borbu. Naslov prvaka? Zašto ne, prođu li iduća kola pozitivno mislim da možemo ramzišljati i o tome

Niko KranjčarNiko KranjčarPoslije dva mjeseca pauze ovog je tjedna u dresu Tottenhama zaigrao hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar. Dogodilo se to na ogledu Europa lige kod irskog Shamrocka.

U tom natjecanju Tottenham nije imao uspjeha, pa su tako zauzeli treće mjesto i završili s ovosezonskom europskom avanturom. No, stanje u domaćem Premiershipu je mnogo bolje, unatoč posljednjem porazu kod Stokea. Tottenham se nalazi na četvrtom mjestu, a budu li slavili u nedjelju protiv Sunderlanda vratit će se opet na treće, odmah iza dva Manchestera.

Svoje viđenje situacije u Premiershipu ponudio je i Kranjčar koji je za Mirror rekao:

- Vjerujem da ćemo pokazati pobjednički karakter ove nedjelje protiv Sunderlanda. Važna nam je ta utakmica, jer dolazi nakon ipak neočekivanog poraza kod Stokea - rekao je Kranjčar i potom optimistično najavio:

- Ako budemo pri samom vrhu i nakon blagdanskih praznika onda moramo prihvatiti pravu borbu. Naslov prvaka? Zašto ne, prođu li iduća kola pozitivno mislim da možemo ramzišljati i o tome.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika