19.12.2011. / 18:36

Autor: Totalsport

Blackburn ostao i bez Danna, Keanu ne prijeti otkaz

- Jučer sam razgovarao s našim vlasnika oko 45 minuta. Bio je to vrlo kvalitetan razgovor. Nije bilo nikakve sugestije nekakvog ultimatuma u smislu rezultata. Razgovarali smo o pojačanjima koje želimo dovesti u siječnju, novim igračima koji bi nam donijeli pomak - veli Kean

Scott Dan (Wikipedia)Scott Dan (Wikipedia)Steve Kean, menadžer engleskog prvoligaša Blackburna, proživljava uistinu teške dane. Momčad uglavnom, gubi, navijači sve više inzistiraju na njegovom odlasku, a i popis ozlijeđenih/bolesnih je sve veći.

Blackburn je u subotu kao domaćin izgubio od West Bromwicha s 2-1. U toj utakmici je srednji branič Scott Dan zabio jedini gol za Roverse, ali je i zadobio ozljedu prepona, zbog koje će morati mirovati oko šest tjedana.

- Nažalost, Dann se pridružio na popisu onih koji nam nedostaju Gaelu Givetu, Ryanu Nelsenu i Michelu Salgadu. Teško se s time pomiriti - veli menadžer Steve Kean, koji se već duže vrijeme nalazi pod velikim pritiskom navijača i lokalnih medija, zagovornika njegovog odlaska.

- Jučer sam razgovarao s našim vlasnika oko 45 minuta. Bio je to vrlo kvalitetan razgovor. Nije bilo nikakve sugestije nekakvog ultimatuma u smislu rezultata. Razgovarali smo o pojačanjima koje želimo dovesti u siječnju, novim igračima koji bi nam donijeli pomak - veli Kean.

Blackburn je pretposljednji, 19. na ljestvici, a u utorak će na svom stadionu u 17. kolu u derbiju začelja ugostiti Bolton, jedini sastav koji je ispod Blackburna na ljestvici.

- Bit će to pravi pritisak, od prve minute, ali moramo u tome uživati. Sada trebamo pokazati našu hrabrost - bodri sam sebe i momčad Keane.

Iz Blackburna stiže i vijest kako je bivši branič madridskog Reala, trenutno ozlijeđeni Michel Salgado, obaviješten kako klub u sljedećoj sezoni neće računati na njegove usluge. Dobio je 36-godišnji veteran zeleno svjetlo za odlazak već u siječnju, u slučaju adekvatne ponude za njega.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika