22.12.2011. / 13:53

Autor: Nacional.hr

Tajnik Udruge prvoligaša uhićen zbog mita?

Sucima je novac navodno davan na večerama dan prije utakmice

Neven Šprajcar (Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL)Neven Šprajcar (Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL)Bivši tajnik NK Karlovac i tajnik Udruge prvoligaša, Neven Šprajcer, uhićen je u Karlovcu zbog sumnje da je davao mito za 'pošteno suđenje', neslužbeno doznaje GOL.hr.

Doznaje se kako USKOK proširuje istragu, a uhićenje je povezano sa slučajem 'Širić i Djedović'. Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Karlovačke županije Neven Šprajcer osumnjičen je kako je davao novac Željku Širiću, dopredsjedniku HNS-a i predsjedniku Komisije za suce.

Nakon uhićenja spomenutog dvojca anonimnim pismom javio se 'nezadovoljni nogometaš' koji je optužio Šprajcera i neke druge čelnike Karlovca kako su kupili ulazak u Prvu HNL. Sucima je novac navodno davan na večerama dan prije utakmice. Šprajcer i ostali optuženi čelnici NK Karlovca odbacuju te navode rekavši kako su to 'teške laži'.

Podsjetimo kako je Širić zajedno sa Stjepanom Djedovićem, članom sudačke komisije, nedavno uhićen nakon što im je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš predao 30.000 'označenih' eura, kako bi Karlovcu osigurao 'pošteno suđenje'.

Istraga se nastavlja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika