29.12.2011. / 15:33

Autor: Totalsport

Nadala muči rame, nakon Austalian Opena propušta cijelu veljaču

- Nisam 100 posto spreman, ali odluku sam donio još prije tri dana - rekao je Nadal na konferenciji za novinare

Rafael NadalRafael NadalŠpanjolski tenisač Rafael Nadal, koji se trenutno nalazi u Abu Dhabiju na egzibicijskom turniru, rekao je da planira propustiti sve turnire u veljači kako bi zaliječio bolno rame koje ga muči još od kraja prošle sezone.

Drugi tenisač svijeta odlučio je braniti svoj naslov iz Abu Dhabija od prošle sezone unatoč ozljedi ramena koju vuče još od ATP World Tour Finalsa igranog u Londonu.

- Nisam 100 posto spreman, ali odluku sam donio još prije tri dana - rekao je Nadal na konferenciji za novinare u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Španjolca u petak očekuje susret polufinala protiv sunarodnjaka David Ferrera koji je danas (četvrtak) sa 2-6, 7-6(5) i 6-2 bio bolji od Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge. Nadal nakon UAE kreće u Dohu gdje će igrati prvi službeni ATP-jev turnir nove sezone. Nakon toga slijedi Australian Open koji započinje 16. siječnja.

Spomenimo još da će u drugom polufinalu turnira igrati švicarski genije Roger Federer i pobjednik susreta između Novaka Đokovića, prvog tenisača svijeta, i Francuza Gaëla Monfilsa.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika