29.12.2011. / 16:14

Autor: Hina

A. Sanader: Za Rošinovo "brisanje" 18 od 19 članova

Župan Ante Sanader, ujedno i predsjednik povjerenstva Županijskog odbora HDZ-a, danas je i službeno potvrdio da je Jerko Rošin jučer izbačen iz HDZ-a, jer je za tu odluku bilo 18 od 19 nazočnih članova povjerenstva.

Ante SanaderAnte SanaderŽupan Ante Sanader, ujedno i predsjednik povjerenstva Županijskog odbora HDZ-a, danas je i službeno potvrdio da je Jerko Rošin jučer izbačen iz HDZ-a, jer je za tu odluku bilo 18 od 19 nazočnih članova povjerenstva.

Na tiskovnoj konferenciji u prostorijama županijskog odbora stranke Sanader je rekao da je povjerenstvo procijenilo i odlučilo kako je Rošin svojim zadnjim medijskim istupima nanio političku štetu stranci. Ante Sanader novinarima nije želio otkriti tko je osoba koja nije glasovala za Rošinovo brisanje iz stranke.

Odluka o isključenju Rošinu će biti poslana danas.

Na novinarski upit da objasni zašto je Jerko Rošin jedini "kažnjen" kad se zna da su u javnosti slično istupali i drugi članovi HDZ- a, odgovoreno je kako se u Splitu bave samo članovima te lokalne organizacije.

Na upit je li istina da je obračun pokrenut iz Zagreba, Sanader je odgovorio: "Nemojte tako govoriti jer podcjenjujete ljude u Splitu koji su glasovali za to."

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 30.12.11. 09:34

Tako mu i treba kada laže da je HDZ loše prošao na izborima.
Jaca & Šeks rekli da su pobijedili, a kada šefica nešto kaže ZNA SE da je to jedina istina.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika