01.01.2012. / 16:16

Autor: Totalsport

Ivan Lendl novi trener Andyja Murrayja

Murray (24) je u karijeri igrao u finalima Australian Opena i US Opena, te polufinalima Roland Garrosa i Wimbledona, ali još uvijek čeka prvi Grand Slam naslov

Andy MurrayAndy MurrayLegendarni češko-američki tenisač Ivan Lendl (51) novi je trener četvrtog igrača svijeta, Britanca Andyja Murraya.

Osmerostruki osvajač Grand Slam naslova odmah će započeti suradnju s Murrayjem, što znači da će ga pripremati za Australian Open koji kreće 16. siječnja.

- Bilo mi je važno pronaći osobu koja će u moju ekipu unijeti svježe ideje. Ivanov je utjecaj na tenis neupitan. On mi donosi iskustvo i znanje kakvo ima malo tko, što će mi biti posebno važno na najvećim turnirima. Radujem se suradnji s njime - poručio je Murray, a nadovezao se Lendl:

- Andy je jedinstveni talent i sretan sam što ću mu pokušati pomoći ostvariti ciljeve.

Murray (24) je u karijeri igrao u finalima Australian Opena i US Opena, te polufinalima Roland Garrosa i Wimbledona, ali još uvijek čeka prvi Grand Slam naslov.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika