02.01.2012. / 19:57

Autor: Totalsport

Wolfsburg doveo još trojicu novih igrača

Uz Čeha Petra Jiračeka (25), dosadašnjeg veznjaka Viktorije Plzen, čiji je dolazak objavljen još prošli mjesec, u ponedjeljak su prvi put s ''vukovima'' trenirali i Srbin Slobodan Medojević (21), defenzivni veznjak i dosadašnji kapetan Vojvodine, te Makedonac Ferhan Hasani (21), dosadašnji član Skendije iz Tetova

Igrači WolfsburgaIgrači WolfsburgaNogometaši Wolfsburga u ponedjeljak su krenuli s pripremama za proljetni nastavak njemačkog prvenstva, a na prvom su se treningu pojavila i trojica novih igrača.

Uz Čeha Petra Jiračeka (25), dosadašnjeg veznjaka Viktorije Plzen, čiji je dolazak objavljen još prošli mjesec, u ponedjeljak su prvi put s ''vukovima'' trenirali i Srbin Slobodan Medojević (21), defenzivni veznjak i dosadašnji kapetan Vojvodine, te Makedonac Ferhan Hasani (21), dosadašnji član Skendije iz Tetova. Oba će igrača dobiti ugovor s Wolfsburgom.

Liječničke će preglede, pak, tijekom utorka obaviti i 20-godišnji bjelokošćanski napadač Ibrahim Sissoko, dosadašnji član portugalske Academice, nakon čega će i on postati igrač Wolfsburga.

Trener i sportski direktor Wolfsburga Felix Magath tako je vrlo aktivno krenuo u prijelazni rok što je, uostalom, i najavio nakon vrlo slabe polusezone koju je momčad naših Marija Mandžukića, Srđana Lakića i Hrvoje Čale završila tek na 12. mjestu bundesligaške ljestvice.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika