04.01.2012. / 12:19

Autor: Totalsport

WTA Brisbane: Serena pobijedila, ali se i ozlijedila

Razmišljam pozitivno, ali moram obaviti preglede koji će utvrditi težinu ozljede. Vidjet ću kako ću se osjećati kad se probudim u četvrtak - poručila je 30-godišnja Serena

Serena WilliamsSerena WilliamsNastup Serene Williams na skorašnjem Australian Openu, prvom Grand Slam turniru godine, došao je u pitanje nakon što je ozlijedila lijevi gležanj u osmini finala WTA turnira u Brisbaneu.

Unatoč tome, američka je tenisačica uspjela završiti meč i pobijediti Srpkinju Bojanu Jovanovski sa 6-2, 6-4. Osvajačica 13 Grand Slam naslova servirala je za pobjedu kod 5-3 u drugom setu kad je iskrenula gležanj i srušila se na tlo s bolnom grimasom. Ostala je ležeti nekoliko minuta dok su joj liječnici ukazivali pomoć. Naposljetku je ipak odlučila završiti meč. Izgubila je svoj servis, ali je napravila break već u sljedećem gemu i izborila pobjedu premda je cijelo vrijeme šepala.

U četvrtfinalu bi trebala igrati protiv Slovakinje Daniele Hantuchove, ali je njezin nastup pod upitnikom, baš kao i onaj na Australian Openu.

- Razmišljam pozitivno, ali moram obaviti preglede koji će utvrditi težinu ozljede. Vidjet ću kako ću se osjećati kad se probudim u četvrtak - poručila je 30-godišnja Serena.

Aktualna pobjednica US Opena Samantha Stosur završila je svoj nastup u Brisbaneu u osmini finala. Pobijedila ju je Čehinja Iveta Benešova sa 6-4, 6-2.

WTA Brisbane, osmina finala:

Benešova - Stosur (1) 6-4, 6-2

Williams (4) - Jovanovski 6-2, 6-4

Janković (6) - Bratčikova 6-3, 6-2

Kanepi - Pavljučenkova (7) 6-0, 6-3

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika