04.01.2012. / 12:52

Autor: Totalsport

Vieirinha u Wolfsburgu

- Vieirinha je impresionirao u PAOK-u, kako pogocima, tako i asistencijama. S takvim će kvalitetama poboljšati našu napadačku igru - izjavio je Magath

Adelino André Vieira de Freitas (Wikipedia)Adelino André Vieira de Freitas (Wikipedia)Trener i sportski direktor Wolfsburga doveo je i četvrtog novog igrača u zimskom prijelaznom roku. Ugovor s ''vukovima'' do ljeta 2015. godine potpisao je portugalski nogometaš Vieirinha (25).

Dosadašnji veznjak solunskog PAOK-a u petak će se priključiti novim suigračima s kojima će u proljetnom nastavku Bundeslige pokušati popraviti trenutno 12. mjesto na ljestvici.

- Vieirinha je impresionirao u PAOK-u, kako pogocima, tako i asistencijama. S takvim će kvalitetama poboljšati našu napadačku igru - izjavio je Magath.

Vieirinha je u PAOK došao u ljeto 2009. iz Porta u kojem je i počeo karijeru. U aktualnoj je sezoni grčkog prvenstva postigao pet pogodaka i šest puta asistirao, a četiri je gola zabio i u utakmicama Europa lige. Za seniorsku portugalsku reprezentaciju nije odigrao još nijednu utakmicu.

Wolfsburg je, podsjetimo, u prva dva dana zimskog prijelaznog roka doveo Čeha Petra Jiračeka, Srbina Slobodana Medojevića i Makedonca Ferhana Hasanija.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika