10.01.2012. / 10:10

Autor: Totalsport

Dodig i Stahovskij pobijedili dvostruke finaliste Wimbledona

U četvrtfinalu će Dodig i Stahovskij igrati protiv Britanaca Colina Fleminga i Rossa Hutchinsa, koji su svladali Španjolca Marcela Granollersa i Poljaka Lukasza Kubota 6-3, 6-3

Ivan Dodig Ivan Dodig Nakon što se u pojedinačnoj konkurenciji ATP turnira u Sydneyju oprostio već u 1. kolu, hrvatski tenisač Ivan Dodig bio je uspješan na startu igre parova.

Dodig i Ukrajinac Sergij Stahovskij iznenadili su u 1. kolu četvrte nositelje i finaliste Wimbledona u protekle dvije godine, Šveđanina Roberta Lindstedta i Rumunja Horiju Tecaua, sa 6-1, 6-7(2), 10-3 nakon jednog sata i 22 minute igre.

U četvrtfinalu će Dodig i Stahovskij igrati protiv Britanaca Colina Fleminga i Rossa Hutchinsa, koji su svladali Španjolca Marcela Granollersa i Poljaka Lukasza Kubota 6-3, 6-3.

Dodigu je tako propala prilika da se kroz igru parova revanšira Kubotu koji ga je pobijedio u dva seta i 1. kolu pojedinačne konkurencije.

ATP Sydney, parovi, 1. kolo:

Dodig / Stahovskij - Lindstedt / Tecau 6-1, 6-7(2), 10-3

Fleming / Hutchins - Granollers Kubot 6-3, 6-3

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika