11.01.2012. / 12:37

Autor: Totalsport

Jelena Dokić: 'Potpuno sam se smrzla'

Osjećala sam strašan pritisak, željela sam odigrati na visokom nivou jer je publika bila sjajna, ali na kraju sam izgorjela u želji da pružim više nego što očito u ovom trenutku mogu - izjavila je Dokić

Jelena DokićJelena DokićNeočekivano velika nervoza Jelene Dokić u meču 2. kola na WTA turniru tenisačica u Sidneyu rezultirala je teškim porazom od Francuskinje Marion Bartoli 6-0, 6-3.

Nakon ispadanja najveće australske uzdanice Samanthe Stosur već u 1. kolu, porasla su očekivanja domaćina na WTA turniru u Sidneyu od Jelene Dokić. Međutim, Dokić je na centralnom terenu teško stradala od Bartoli, a razloge silnoj nervozi pronašla je upravo u pritisku velikih očekivanja domaće javnosti.

- Razlozi mog poraza i nervoze na terenu ne nalaze se u samom tenisu. Potpuno sam se smrzla, iako inače mogu kontrolirati ovakve situacije. Ovdje sam odrasla i uvijek mi je želja da u Sidneyu odigram najbolje što mogu. Osjećala sam strašan pritisak, željela sam odigrati na visokom nivou jer je publika bila sjajna, ali na kraju sam izgorjela u želji da pružim više nego što očito u ovom trenutku mogu - izjavila je Dokić nakon susreta.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika