16.01.2012. / 19:52

Autor: Hina

Spasioci ipak nastavili potragu za nestalima u brodolomu

Spasioci su u ponedjeljak nastavili s potragom za nestalima u havariji talijanskog kruzera, pošto su nešto ranije tijekom dana prekinuli posao s obzirom na to da se trup brod počeo pomicati s hridi na kojoj je nasukan.

Spasioci nastavljaju potragu Spasioci nastavljaju potragu Spasioci su u ponedjeljak nastavili s potragom za nestalima u havariji talijanskog kruzera, pošto su nešto ranije tijekom dana prekinuli posao s obzirom na to da se trup brod počeo pomicati s hridi na kojoj je nasukan.

Glasnogovornik vatrogasne službe Luca Cari izjavio je kako je pomicanje broda ipak neznatno, ali unatoč tomu ipak postoji određena opasnost pa će spasioci za nestalima ubuduće tragati samo dok ima dnevnog svjetla.

Spasilačke ekipe prekinule su ranije u ponedjeljak potragu za preživjelima na Costa Concordiji nakon što je brod zbog nemirna mora počeo kliziti s hridi na koju je nasukan. Ronioci su povučeni nakon što su izvijestili da su čuli snažnu buku što je potaknulo bojazni stručnjaka da bi olupina mogla skliznuti na dubinu od 70 metara čime bi u potpunosti bila potopljena, a s njome i sve nade da se u brodu može naći još preživjelih.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika