23.01.2012. / 15:45

Autor: Totalsport

Milan dogovorio transfer Lopeza, čeka se Tevez

- Situacija je vrlo jednostavna. Postigli smo dogovor s Catanijom i igračem. Čini se da je već u Milanu, ali vidjet ćemo. Liječnički testovi? Pričekat ćemo još nekoliko dana. Ako Tevez ne dođe, potpisat ćemo ugovor s Maxijem Lopezom. U svakom slučaju nećemo dovoditi obojicu - izjavio je Galliani

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani potvrdio je za klupsku web-stranicu da je postignut načelni dogovor oko prelaska argentinskog napadača Catanije Maxija Lopeza (27) na San Siro.

Definitivna realizacija transfer ovisi, međutim, o jednom drugom Argentincu - Carlosu Tevezu. U Milanu se, naime, još uvijek nadaju da će do kraja prijelaznog roka uspjeti dovesti incidentima sklonog napadača koji u Manchester Cityju više nema budućnost. Tek u slučaju kad i ako Tevezov dolazak propadne, "rossoneri" će krenuti u završavanje posla s Lopezom.

- Situacija je vrlo jednostavna. Postigli smo dogovor s Catanijom i igračem. Čini se da je već u Milanu, ali vidjet ćemo. Liječnički testovi? Pričekat ćemo još nekoliko dana. Ako Tevez ne dođe, potpisat ćemo ugovor s Maxijem Lopezom. U svakom slučaju nećemo dovoditi obojicu - izjavio je Galliani.

Lopez je 2005. iz River Platea stigao u Barcelonu, no nije se uspio nametnuti na Camp Nouu, pa je nakon jednogodišnje posudbe u Mallorci, potpisao za FC Moskvu. Nekoliko je mjeseci potom proveo i u brazilskom Gremiju iz kojeg je u siječnju 2010. stigao u Cataniju.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika