25.01.2012. / 13:29

Autor: Totalsport , Nacional.hr

PSG: Pastore pauzira četiri tjedna, nesporazum s Tevezom

- Prestali smo s pregovorima. Ponudili smo mu lijep ugovor, no nismo se uspjeli dogovoriti - dodao je 42-godišnji Brazilac

Javier Pastore Javier Pastore Iz PSG-a su u utorak potvrdili da je magnetska rezonancija kojoj je podvrgnut argentinski nogometaš kluba Javier Pastore pokazala napuknuće mišića zadnje lože lijeve noge.

Elegantni se veznjak ozlijedio u petak tijekom kup-dvoboja protiv petoligaša Sable sur Sarthea. Pauzirat će, potvrdili su iz kluba, između tri i četiri tjedna.

Momčad Carla Ancelottija, nakon 20 odigranih kola vodeća u Le Championnatu, slavila je 4-0 pobjedu u srazu 1/16 finala.

Priključivši se ljetos pariškom klubu iz Palerma za 42 milijuna eura odštete 22-godišnji je argentinski reprezentativac realizirao najskuplji transfer u povijesti francuskog nogometa.

Dodajmo kako je nakon brazilskog napadača Pata i engleskog veznjaka Davida Beckhama, Carlos Tevez treći nogometaš koje je ove zime odbio ponudu bogatoga pariškog kluba s katarskim vlasnicima.

Sve je stoga izvjesnije da će nogometaš koji je još uvijek pod ugovorom s Manchester Cityjem karijeru nastaviti u Italiji.

Tevez bi, pretpostavlja se, trebao sam otkriti gdje će nastaviti karijeru kad se napokon u četvrtak vrati u Manchester iz Argentine.

- Definitivno smo odustali od Carlosa Teveza - izjavio je u utorak za L'Equipe sportski direktor PSG-a Leonardo Araujo.

- Prestali smo s pregovorima. Ponudili smo mu lijep ugovor, no nismo se uspjeli dogovoriti - dodao je 42-godišnji Brazilac.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika