30.01.2012. / 10:40

Autor: Totalsport

Ramires pauzira tri do četiri tjedna

Iz londonskog kluba su u nedjelju objavili da je Ramiresu ustanovljena ozljeda križnih ligamenata desnog koljena zbog koje će pauzirati tri do četiri tjedna

Ramires Santos do Nascimento (Wikipedia)Ramires Santos do Nascimento (Wikipedia)Vezni nogometaš Chesleaja Brazilac Ramires zaradio je ozljedu koljena u subotnjem dvoboju FA Cupa protiv Queens Park Rangersa.

Iz londonskog kluba su u nedjelju objavili da je Ramiresu ustanovljena ozljeda križnih ligamenata desnog koljena zbog koje će pauzirati tri do četiri tjedna.

Brazilac je prilikom blokiranja udarca Clinta Hilla ozlijedio koljeno pa je iznešen s terena, a Chelsea je na kraju slavio 1-0.

Ramires će vjerojatno propustiti neke važne utakmice koje očekuju momčad sa Stamford Bridgea, domaći ogled s Manchester Unitedom iduće nedjelje, te gostovanje kod Napolija u osmini finala Lige prvaka koji je na rasporedu 21. veljače.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika