01.02.2012. / 14:21

Autor: Totalsport

Pienaar se opet vratio u Everton

O Pienaaru su u Tottenhamu vrlo često pričali u slilčnom tonu kao i o hrvatskom nogometašu Niki Kranjčaru

Steven Pienaar (desno)Steven Pienaar (desno)Steven Pienaar, 29-godišnji ponajbolji nogometaš iz Južnoafričke Republike, očigledno ne može bez Evertona. Ove srijede je u taj klub iz Liverpoola došao po drugi put u karijeri.

Prije šest godina je Pienaar kao talentirani nogometaš Ajaxove škole došao u dortmundsku Borussiju, no tamo se zadržao tek jednu sezonu i potom pristupio Evertonu u posudbenom aranžmanu. Naknadno je Everton otkupio njegov ugovor, ali je Pienaar 2011. otišao u Tottenham gdje se, kao i u Borussiji, zadržao kratko.

Na kraju aktualnog siječanjskog prijelaznog roka Pienaar je opet došao u Everton i to ponovno na posudbu koja će trajati do kraja sezone.

O Pienaaru su u Tottenhamu vrlo često pričali u slilčnom tonu kao i o hrvatskom nogometašu Niki Kranjčaru. Bila su to dva "jaka" igrača Spursa koje drže na klupi za pričuve. I dok je Pienaar očigledno našao klub u kojem će više igrati (barem do kraja sezone), Niko se nije pomaknuo od White Hart Lanea.

Vezane vijesti

Usami iduću sezonu u Hoffenheimu

Usami iduću sezonu u Hoffenheimu

Dvadesetogodišnji nadareni japanski vezni nogometaš Takashi Usami iduću će sezonu provesti na posudbi u Bundesligašu Hoffenheimu, potvrdili su iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika