01.02.2012. / 14:25

Autor: Totalsport

Fulham prodao Zamoru, kupio Pogrebnjaka

- QPR je sigurno klub koji ide prema naprijed. Zaista se dobro slažem s novim menadžerom. On je netko tko će odvesti ovaj klub prema naprijed - rekao je Zamora, koji će se u novom klubu pridružiti bivšem menadžeru Fulhama Marku Hughesu

Bobby Zamora (Wikipedia)Bobby Zamora (Wikipedia)U posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka u Queens Park Rangersima posve su izmijenili napadački izgled momčadi. Naime, nakon Djibrilla Cissea (30), na Loftus Road je stigao i Bobby Zamora (31).

Napustio je Zamora Craven Cottage nakon četiri godine uz pet milijuna funti odštete, a za QPR je potpisao dvoipogodišnji ugovor.

- QPR je sigurno klub koji ide prema naprijed. Zaista se dobro slažem s novim menadžerom. On je netko tko će odvesti ovaj klub prema naprijed - rekao je Zamora, koji će se u novom klubu pridružiti bivšem menadžeru Fulhama Marku Hughesu.

Odlazak Zamore u Fulhamu su nadomjestili ruskim napadačem Pavelom Pogrebnjakom, koji je na Craven Cottage stigao iz Stuttgarta, a potpisao je šestomjesečni ugovor do kraja sezone.

Pogrebnjak je tako napustio Stuttgart nakon tri godine provedene u klubu, a u novoj sredini se nada vratiti izgubljenu formu i izboriti nastup u ruskoj reprezentaciji na Euru u Ukrajini i Poljskoj.

Vezane vijesti

Premiership: Evertonu bod, Liverpool opet izgubio na Anfieldu

Premiership: Evertonu bod, Liverpool opet izgubio na Anfieldu

Momčad Fulhama pobijedila je na Anfieldu još jednom očajni Liverpool s 1-0, dok su Stoke i Everton odigrali 1-1 u zaostalim utakmicama 34. kola… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika