07.02.2012. / 11:10

Autor: Totalsport

Portugalac Danny zbog teške ozljede propušta Euro

Očekuje se da će oporavak trajati oko osam mjeseci što znači da Danny do kraja sezone neće biti na raspolaganju Zenitovom treneru Lucianu Spallettiju, ali ni portugalskom izborniku Paolu Bentu na Euru koji će se održati od 8. lipnja do 1. srpnja

Daniel Miguel Alves Gomes (Wikipedia)Daniel Miguel Alves Gomes (Wikipedia)Portugalski nogometaš Danny (28), član ruskog Zenita, propustit će ovogodišnje Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini zbog teške ozljede desnog koljena.

Nekadašnji veznjak lisabonskog Sportinga i moskovskog Dinama potrgao je prednje križne ligamente u koljenu tijekom treninga u Firenci gdje se Zenit priprema za dvoboje osmine finala Lige prvaka protiv Benfice.

Očekuje se da će oporavak trajati oko osam mjeseci što znači da Danny do kraja sezone neće biti na raspolaganju Zenitovom treneru Lucianu Spallettiju, ali ni portugalskom izborniku Paolu Bentu na Euru koji će se održati od 8. lipnja do 1. srpnja.

- Radi se o velikom gubitku za reprezentaciju. Računali smo na Dannyjevu kvalitetu tako da mi je iznimno žao zbog ove situacije - izjavio je direktor Portugalskog nogometnog saveza Joao Pinto.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika