10.02.2012. / 11:43

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Ozlijeđeni Gilardino, Altintop, Schweinsteiger

Očekuje se da će 29-godišnji Gilardino propustiti pet utakmica u Seriji A, protiv Catanije, Atalante, Chieva, Parme i Leccea

Alberto GilardinoAlberto GilardinoNapadač Genoe Alberto Gilardino, koji je tom klubu pristupio iz Fiorentine u siječanjskom prijelaznom roku, zbog ozljede lista morat će mirovati oko mjesec dana.

Očekuje se da će 29-godišnji Gilardino propustiti pet utakmica u Seriji A, protiv Catanije, Atalante, Chieva, Parme i Leccea.

Gilardino je dosad odigrao pet utakmica za Genou i zabio jedan gol.

Turski internacionalac Hamit Altintop ozlijedio je mišić na lijevoj nozi, zbog čeka će neko vrijeme biti izvan pogona u Real Madridu.

Vodeća momčad španjolskog prvenstva nije objavila koliko će dugo Altintop pauzirati. No, kada su u pitanju ozljede kakvu je on zaradio, obično se radi o tek nekoliko propuštenih utakmica.

Od ljetošnjeg dolaska iz Bayerna, turski reprezentativac u prvom dijelu sezone nije igrao zbog ozljede leđa. Nakon što se oporavio, odigrao je sedam utakmica za ''kraljevski klub'' i zabio jedan gol. Igrao je i u veznom redu i na poziciji bočnog braniča.

Njemački nogometni Bundesligaš Bayern München najvjerojatnije je ostao bez Bastiana Schweinsteigera na nekoliko tjedana nakon što je pretrpio ozljedu ligamenata desnog stopala u utakmici četvrtfinala DFB-Pokala protiv Stuttgarta.

Tek što se početkom godine vratio na travnjak, nakon operacije ramena, Schweinsteiger je ponovno izvan istog. Njemački reprezentativac napustio je travnjak šepajući nakon svega 17 minuta igre zbog bolova u desnom stopalu. Nakon utakmice, koju je Bayern dobio s 2-0 i plasirao se u polufinale kupa, utvrđeno je puknuće ligamenata stopala, ali ne i vremenski period koji će Schweinsteiger izbivat s terena.

Nijemac će idućih tjedan dana hodati s nogom u gipsu, nakon čega će nositi posebnu obuću za ovakvu vrst ozljede. Bayernu je tako dodatno otežana potjera za aktualnim prvakom Borussijom Dortmund u domaćem prvenstvu, te mu neće biti nimalo lako u susretu osmine finala Lige prvaka protiv Basela.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 11.02.12. 15:28

ima ovdje www.kladionica.biz još info o tome


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika