16.02.2012. / 19:03

Autor: Hina

Kajin i Hodžić načelno poduprli "Vjesnik"

Predsjednici saborskih Klubova IDS-a i nacionalnih manjina, Damir Kajin i Nedžad Hodžić su, nakon današnjeg razgovora s direktorom Narodnih novina-press Bojanom Divjakom i glavnim urednikom "Vjesnika" Brunom Lopandićem o situaciji u tom dnevnom listu, dali načelnu potporu opstanku lista, priopćeno je iz "Vjesnika".

Damir KajinDamir KajinPredsjednici saborskih Klubova IDS-a i nacionalnih manjina, Damir Kajin i Nedžad Hodžić su, nakon današnjeg razgovora s direktorom Narodnih novina-press Bojanom Divjakom i glavnim urednikom "Vjesnika" Brunom Lopandićem o situaciji u tom dnevnom listu, dali načelnu potporu opstanku lista, priopćeno je iz "Vjesnika".

Zastupnici su informirani o situaciji u listu nastaloj nakon najave gašenja, napominju iz "Vjesnika" te dodaju kako će se razgovori sa čelnicima klubova nastaviti i ovih dana.

"Vjesnik" podsjeća da su zahtjev za razgovor o tom listu prihvatili svi predsjednici klubova zastupnika, osim SDP-ova Igora Dragovana.

Predsjednici Hrvatskog novinarskog društva (HND) i Sindikata novinara Hrvatske (SNH), s čelnicima njihovih podružnica u Vjesniku, uputili su danas pismo premijeru Zoranu Milanoviću u kojem traže da ih primi na razgovor oko sudbine tog dnevnog lista čiji su stečaj i gašenje nedavno najavili prvi potpredsjednik vlade Radimir Čačić i ministar financija Slavko Linić.

Predsjednik HND-a Zdenko Duka oglasio se priopćenjem koje je uslijedilo nakon što su mediji objavili pismo s memorandumima HND-a i SNH u kojem navodi da pismo premijeru o Vjesniku nije ni vidio niti potpisao. Duka je u priopćenju naveo da ne stoji iza dijelova pisma o Vjesniku kojeg je sindikat uputio premijeru i medijima, a ispod kojega je supotpisan.

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

registracija
27/12/06

Skipp, 16.02.12. 19:13

Ma Kajin je i ono malo obraza što je imao prodao za mirovinu. On je isti ko Lesar - demagog koji je u stanju samo kritizirati ali nikakvo suvislo rješenje nije u stanju dati jer takvog rješenja jednostavno nema.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika