26.02.2012. / 11:16

Autor: Hina

Adam Sandler ima najviše nominacija za Zlatnu malinu

Komičar Adam Sandler ove godine možda nije kandidat za Oscara, ali postavio je novi rekord u broju nominacija za najgori film i izvedbu u 2011.

Adam SandlerAdam SandlerKomičar Adam Sandler ove godine možda nije kandidat za Oscara, ali postavio je novi rekord u broju nominacija za najgori film i izvedbu u 2011.

Sandler, producent, glumac i scenarist dobio je 11 nominacija za Zlatnu malinu, među ostalim i za najgorega glumca, glumicu, scenarij i film.

To je natjecanje stvoreno kao protuotrov histeriji koja zahvaća Hollywood u vrijeme dodjele Oscara.

Sandlerova komedija Jack & Jill u kojoj on igra i ženske i muške uloge, vodi na popisu loših filmova. Slijede njegova romantična komedija Just Go With It te film Bucky Larson: Born to be a Star za koji je Sandler napisao scenarij.

No Sandler, kojega je People's Choice ironično proglasio najboljim komičarem u siječnju, ne želi komentirati.

Čak je i Al Pacino, jedan od najboljih živućih glumaca, u njegovu filmu Jack & Jill proglašen lošim, kao i Oscarovka Nicole Kidman za ulogu u Just go With It. Nicolas Cage nominiran je za najgorega glumac u 2011. za nastupe u čak trima filmovima: Trespass, Season of the Witch i Drive Angry 3-D.

O pobjednicima će odlučiti šestotinjak glasača Zaklade zlatne maline, a proglašeni će biti 1. travnja.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika