28.02.2012. / 11:35

Autor: Totalsport

Za Bode Millera sezona završena

- Očekivao sam da će sve što smo poduzeli pomoći kako bi se ozljeda sanirala, međutim to se nije dogodilo - kratko je rekao

Bode MillerBode MillerAmerička skijaška reprezentacija u ponedjeljak je u Crans Montani objavila da je zbog ozljede lijevog koljena za Bodea Millera ova sezona završena.

Nakon što artroskopski zahvat na lijevom koljenu 34-godišnjeg skijaša nije dao očekivane rezultate, Miller je morao odustati od natjecanja u ovoj sezoni.

Iskusni skijaš je ozljedu zaradio u Sočiju, a stanje se pogoršalo u Banskom, na urtci veleslaloma, pa je Bode Miller odlučio otputovati u Sjedinjene Države gdje je obavio zahvat, a on sam je najavljivao povratak na stazu u vrlo kratkom roku.

- Očekivao sam da će sve što smo poduzeli pomoći kako bi se ozljeda sanirala, međutim to se nije dogodilo - kratko je rekao razočarani Miller.

Američki skijaš je trenutno držao 10. mjesto u ukupnom poretku za Svjetski kup, a u poretku spustaša zauzimao je vrlo dobru 4. poziciju.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika