02.03.2012. / 11:31

Autor: Totalsport

ATP i WTA Acapulco: Jurak ispala, David Ferrer gazi

U pojedinačnom dijelu turnira tenisačica polufinale su, pak, izborile četiri prvopostavljene igračice, što znači da su se među četiri probile tri Talijanke (Vinci, Pennetta i Errani), a "uljez" je tek rumunjska tenisačica Begu

David Ferrer David Ferrer Hrvatska tenisačica Darija Jurak i Ukrajinka Marija Koriceva neće igrati u polufinalu parova na WTA turniru u Acapulcu. Argentinke Gisela Dulko i Paola Suarez su slavile u polufinalu 6-3, 6-4.

Tijekom meča su oba para imala isti broj break-prilika (osam), no Argentinke su tri takve šanse pretvorile u break, a Jurak i Koriceva samo jednu, što je na kraju i odlučilo. No, mora se reći da su argentinske tenisačice ipak bile bolje tijekom meča u prilog čemu govori i osvojenih šesnaest poena više (60-44).

U pojedinačnom dijelu turnira tenisačica polufinale su, pak, izborile četiri prvopostavljene igračice, što znači da su se među četiri probile tri Talijanke (Vinci, Pennetta i Errani), a "uljez" je tek rumunjska tenisačica Begu.

Kod trenisača David Ferrer i dalje gazi sve pred sobom. Prošlog je tjedna osvojio turnir u Buenos Airesu, a izgleda da mu nitko ne može stati na put niti u Acapulcu. U četvrtfinalu je pobijedio sunarodnjaka Pabla Andujara 6-2, 6-4 i novi suparnik će mu biti Kolumbijac Santiago Giraldo.

U drugom će polufinalu igrati Stanislas Wawrinka i Fernando Verdasco. Ovaj potonji je pobijedio drugog nositelja Nicolasa Almagra 6-4, 7-6(5) i to nakon što je osvojio pet poena zaredom u tie-breaku (od 2-5 do 7-5).

ATP Acapulco, četvrtfinale:

Ferrer (1) - Andujar 6-2, 6-4

Giraldo - Berlocq 7-5, 3-6, 6-4

Wawrinka - Chardy 7-5, 6-1

Verdasco (8) - Almagro (2) 6-4, 7-6(5)

WTA Acapulco, četvrtfinale:

Vinci (1) - Krajicek 6-2, 6-0

Errani (3) - Cabeza-Candela 6-4, 6-3

Begu (4) - Ribarikova 6-1, 6-2

Pennetta (2) - Duque-Marino 6-0, 6-4

WTA Acapulco, četvrtfinale parova:

Dulko / Suarez - Jurak / Koriceva (4) 6-3, 6-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika