06.03.2012. / 12:40

Autor: Totalsport

Roma bez Juana 50-ak dana?

Hvala Bogu da nije ništa puklo, već su ligamenti samo lagano oštećeni. Sada samo moram raditi na svom oporavku da se što prije vratim na teren - rekao je Juan

Juan Silveira dos Santos (Wikipedia)Juan Silveira dos Santos (Wikipedia)Talijanski nogometni klub Roma potvrdio je vijest da će "stup" obrane Juan propustiti idućih 50-ak dana akcije zbog ozljede koljena zadobivene u gradskom derbiju 26. kola Serije A protiv Lazija.

Juan (33), koji se nakon utakmice požalio na rasističke uvrede Lazijevih navijača, je u 77. minuti utakmice šepajući napustio teren nakon što je počeo osjećati jaku bol u desnom koljenu. Brazilca je na terenu zamijenio Bojan Krkic, ali ni on nije pomogao Romi da izbjegne poraz od 2-1.

Dodatne pretrage nakon utakmice pokazale su ozljedu drugog stupnja srednjih ligamenata desnog koljena zbog čega će 33-godišnji branič izbivati s travnjaka oko 50-ak dana.

- Napustio sam teren s jakom boli i nažalost on se pokazala kao ozbiljnije prirode. Hvala Bogu da nije ništa puklo, već su ligamenti samo lagano oštećeni. Sada samo moram raditi na svom oporavku da se što prije vratim na teren - rekao je Juan.

Tako je Roma nakon ranije otpisanog za cijelu sezonu Nicolasa Burdissa ostala i bez Juana. "Vučica" trenutno zauzima šesto mjesto prvenstvene ljestvice Serije A s 38 sakupljenih bodova u 26 susreta. Sljedeću utakmicu igraju u subotu protiv Palerma u gostima.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika