09.03.2012. / 14:46

Autor: Totalsport

Kostelić: Nadam se osvajanju bodova u subotu

Kao i obično, trebalo je neko vrijeme da zagrijem koljeno i da nestanu bolovi. Dobro je. Snijeg je tvrd, vidjet ćemo - rekao je

Ivica Kostelić (Reuters)Ivica Kostelić (Reuters)Hrvatski skijaš Ivica Kostelić očekuje, nakon obavljene operacije koljena i rehabilitacije, prvi natjecateljski nastup ovog vikenda. U subotu će voziti utrku veleslaloma Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori.

Dan kasnije Kostelić vozi slalom, te će do kraja sezone pokušati nadoknaditi zaostatak koji ima u ukupnom redoslijedu za prvim Švicarcem Beatom Feuzom (207 bodova), odnosno, drugim Austrijancem Marcelom Hirscherom (98 bodova).

- Kako je bilo na treningu? Kao i obično, trebalo je neko vrijeme da zagrijem koljeno i da nestanu bolovi. Dobro je. Snijeg je tvrd, vidjet ćemo - rekao je branitelj naslova velikog Kristalnog globusa.

- Teško je reći što se može očekivati u subotu. Nadam se dobroj najavi za nedjelju i slalom, jer na veleslalomskim treninzima i nije bilo posebno dobro. Nadam se osvojenim bodovima.

Za kraj je Kostelić dodao:

- Da, bit će vjerojatno i naših navijača, radujem im se. Ali, jaču potporu očekujem u nedjelju, nego sutra u veleslalomu.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika