23.03.2012. / 11:42

Autor: Totalsport

Nadal i Granollers prejaki za Čilića i Karlovića

Iako je Nadal drugi tenisač svijeta u pojedinačnoj konkurenciji, on je također, za one koji ne znaju, vrhunski igrač parova

Ivo Karlović (Reuters)Ivo Karlović (Reuters)Marin Čilić i Ivo Karlović poraženi su u prvom kolu parova teniskog ATP turnira u Miamiju iz Masters serije 1000. Bolji su u dva seta bili Španjolci - Rafael Nadal i Marcel Granollers.

Nikakve šanse nije imao naš par u meču protiv dva odlična igrača parova, te je poražen s glatkih 6-1, 6-3.

Iako je Nadal drugi tenisač svijeta u pojedinačnoj konkurenciji, on je također, za one koji ne znaju, vrhunski igrač parova. Tako je prošloga vikenda u paru s Marcom Lopezom uzeo naslov u Indian Wellsu na turniru iz iste kategorije.

Čak četiri su puta Čilić i Karlović gubili svoj servis, dok su protiv početnog udarca Španjolaca uspjeli osvojiti svega sedam poena. Meč je trajao 64 minute.

Dodajmo kako je Karlović uspješno započeo nastup na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Miamiju. U 1. kolu je pobijedio Lukasza Kubota sa 6-3, 6-7(2), 7-6(2).

Prvi poljski reket dosad je bio nepremostiva prepreka za 33-godišnjeg Zagrepčanina. Pobijedio ga je u sva tri njihova dosadašnja međusobna dvoboja, a pritom mu nije prepustio ni set. Posljednji se put takav scenarij odigrao prije samo dva tjedna, u 1. kolu turnira u Indian Wellsu gdje je Karlović skupio samo šest gemova (6-4, 6-2).

ATP Miami, parovi, 1. kolo:

Nadal/Granollers - Karlović/Čilić 6-1, 6-3

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika