23.03.2012. / 12:26

Autor: Nacional.hr

Novačenje troglodita

U lovu na 'mrežni' fašizam

"Ukoliko bude utvrđena bilo kakva odgovornost bilo koga, bit će poduzeti odgovarajući koraci", izjavili su iz Ureda glasnogovornika Splitske PU

Foto: Ilustracija (Pixsell)Foto: Ilustracija (Pixsell)Splitska policija provjerava tko su članovi Facebook grupe 'Ulicama Splita Grada Krv Će Liti Gay Parade Neće Biti', čija internetska stranica je u međuvremenu ukinuta.

Nepoznati uređivači stranice su na napisali kako im je cilj 'skrenuti pozornost javnosti na nedopustivost te nemoralne manifestacije koja truje našu djecu', piše Slobodna Dalmacija. Policija najavljuje kako će postupiti po zakonu i kad im organizatori prijave održavanje druge parade započet će sa sigurnosnim pripremama osiguranja skupa koji bi se u Splitu trebao održati 9. lipnja. Podsjetimo kako su prošlogodišnji splitski Pride obliježili incidenti izgrednika, protivnika parade.

"Jel ti uživaš kad ti se stave neke bolesne stvari ispred očiju? Ili ti je muka od toga? E pa tako je normalnom svitu muka od paradiranja mentalnih ljudi, homića. Homoseksualci su ti koje nije briga za 80 posto onih kojima se to gadi, njih nije briga šta nečije dijete mora gledati njih bolesne, sebičnjacima je stalo samo do sebe i da se u svom jadu osjećaju malo bolje", samo je dio skandaloznih napisa na spornoj stranici.

Policija trenutno provodi istragu. "Ukoliko bude utvrđena bilo kakva odgovornost bilo koga, bit će poduzeti odgovarajući koraci", izjavili su iz Ureda glasnogovornika Splitske PU.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika