27.03.2012. / 14:09

Autor: Totalsport

Inter smijenio Ranierija, novi trener Stramaccioni

"Predsjednik Moratti i svi u Interu željeli bi zahvaliti Claudiju Ranieriju i njegovu stručnom stožeru na profesionalizmu i predanosti radu koje su pokazali posljednjih mjeseci", priopćenje je iz kluba

Claudio Ranieri (Reuters)Claudio Ranieri (Reuters)U ponedjeljak su iz milanskog Intera priopćili da su otkazali suradnju treneru Claudiju Ranieriju. Još ujutro predsjednik Massimo Moratti izrazio mu je svoju podršku.

Smjena je došla nakon nedjeljnog poraza (2-0) u derbiju od Juventusa, koji je dodatno udaljio Milaneze od Europa lige (sedam bodova) i pogotovo Lige prvaka (deset bodova). Do kraja sezone, u preostalih devet kola, momčad će voditi Andrea Stramaccioni, dosadašnji trener Interove mlade momčadi.

"Predsjednik Moratti i svi u Interu željeli bi zahvaliti Claudiju Ranieriju i njegovu stručnom stožeru na profesionalizmu i predanosti radu koje su pokazali posljednjih mjeseci", priopćenje je iz kluba.

Momčad je Ranieri preuzeo na samom početku sezone, 21. rujna prošle godine, nakon što je otkaz dobio Gian Piero Gasperini, novi trener koji je sezonu otvorio s četirima porazima i jednim remijem.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika