30.03.2012. / 16:08

Autor: Anamarija Kronast

Ivana Kovač promijenila menadžera

Ove godine, dosta se zanimljivih projekata krije iza imena ove pjevačice, koja svojim koncertima svakim danom povećava broj svojih obožavatelja

Ivana KovačIvana KovačPjevačica Ivana Kovač, ovih je dana započela suradnju sa agencijom Hamar Media, koja je od sada zadužena za Ivanin managment.

Nakon grupe Magazin, hrabro je zakoračila u samostalnu karijeru i već nakon prvog singla, počela sa nizanjem hitova, kao što su: 'Nisi prvi, a ni zadnji', 'Raskoš', 'Moj dragi ima ljubav novu', 'Ako dođem pameti', pa sve do najnovijeg - 'Crno vino, crne oči', koju potpisuje njen kolega i velika podrška, Dražen Zečić.

Upravo sa tom pjesmom Ivana će se predstaviti i na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a ovih dana završava sa posljednim pripremama oko spota. - Nakon što mi se ostvarila želja da počnem suradnju sa Draženom Zečićem sa kojim završam svoj prvi solistički album i čiji se potpis nalazi na mom najnovijem singlu "Crno vino, crne oči", morala sam napraviti i korak dalje..pr agencija.

Kako u niti jednom poslu, pa tako i mom, nista ne smije biti prepušteno slučaju, morala sam pronaći što je najbolje za mene jer uz sav trud i volju neke stvari izvođač ne može napraviti sam. Trebao mi je netko kome mogu vjerovati, tko zna "svoj posao"...sve preporuke su otisle Hamar Mediji i od danas sam u njihovim rukama... - rekla je Ivana.

Ove godine, dosta se zanimljivih projekata krije iza imena ove pjevačice, koja svojim koncertima svakim danom povećava broj svojih obožavatelja.

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika