31.03.2012. / 17:53

Autor: Hina

Više dobitnika rekordnog američkog jackpota

Dobitni brojevi su 2, 4, 23, 38, 46 i dodatni broj 23, a sretnici će moći birati između jednokratne isplate u kojem slučaju bi svaki dobio po 154 milijuna dolara prije oporezivanja ili će 26 godišnjih rata

IlustracijaIlustracijaNajveći jackpot u povijesti američke lutrije od 640 milijuna dolara osvojila su najmanje tri dobitnika koji su listiće kupili u američkim saveznim državama Maryland, Illinois i Kansas, a službenici lutrije čekaju ih da se jave.

Igrači koji su pogodili svih šest brojeva izvlačenja lutrije Mega Millions u petak navečer podijelit će dobitak tako da će svakome pripasti 213 milijuna dolara prije oporezivanja.

Dobitni brojevi su 2, 4, 23, 38, 46 i dodatni broj 23, a sretnici će moći birati između jednokratne isplate u kojem slučaju bi svaki dobio po 154 milijuna dolara prije oporezivanja ili će 26 godišnjih rata.

Agencija za oporezivanje od lutrijskih dobitak većih od 5.000 dolara uzima 25 posto saveznog poreza.

Igrači diljem Sjedinjenih Država nestrpljivo su u petak navečer iščekivali izvlačenje, kalkulirajući kolika je vjerojatnost dobitka. The Washington Post je napisao - dobit ćete samo ako imate čarobni štapić. Jackpot je tako velik i netko s dovoljno novca mogao bi teoretski uplatiti sve kombinacije što bi mu jamčilo i dobitnu, ali samo ako pobijedi fizikalne zakone.

Dosad najveći jackpot iznosio je 390 milijuna dolara koji su 2007. podijelila dva igrača iz saveznih država Georgia i New Yersey.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika