02.04.2012. / 08:00

Autor: Hina

Mitt Romney nasjeo na prvotravanjsku šalu

Kandidat za republikansku predsjedničku nominaciju Mitt Romney u nedjelju je nasjeo na prvotravanjsku šalu koju su mu priredili njegovi najbliži suradnici kad su ga najavili kao govornika u potpuno praznoj dvorani.

Mitt RomneyMitt RomneyKandidat za republikansku predsjedničku nominaciju Mitt Romney u nedjelju je nasjeo na prvotravanjsku šalu koju su mu priredili njegovi najbliži suradnici kad su ga najavili kao govornika u potpuno praznoj dvorani.

U šali su sudjelovala i dvojica članova Kongresa iz Wisconsina Paul Ryan i Ron Johnson, koji inače podupiru njegovu nominaciju. Prije ulaska u dvoranu Romneya su njegovi suradnici upozorili da odaziv na njegov predizborni skup "nije baš najbolji", a potom su dvojica zastupnika u Kongresu otišla u potpuno praznu dvoranu te su ga najavili preko razglasa i potom sjeli u prvi red.

Romney je kasnije priznao da mu je prva pomisao bila kakav će odjek u medijima imati njegov govor pred praznom dvoranom, no kad je shvatio da se radi o šali poručio je da bi neka vrsta odmazde bila primjerena.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika