02.04.2012. / 11:48

Autor: Totalsport

WTA Charleston: Mirjana Lučić u glavnom turniru

Vrlo jednostavno, sa 6-2, 6-2, 30-godišnja hrvatska tenisačica je pobijedila pet godina mlađu Španjolku Estrellu Cabeza Candelu

Mirjana Lučić (Reuters)Mirjana Lučić (Reuters)Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić plasirala se u glavni ždrijeb WTA turnira u američkom Charlestonu, koji se igra na zelenoj zemljanoj podlozi. U nedjelju je Lučić dobila i drugi meč u kvalifikacijama.

Vrlo jednostavno, sa 6-2, 6-2, 30-godišnja hrvatska tenisačica je pobijedila pet godina mlađu Španjolku Estrellu Cabeza Candelu. Meč je trajao samo jedan sat i 14 minuta, a bila je ovo druga pobjeda Lučić u trećem međusobnom meču sa Španjolkom koja je 140. na WTA ljestvici. Lučić je trenutačno 118. igračica na svijetu.

U meču je Lučić iskoristila pet od 11 break-prilika, dok je Cabeza Candela iskoristila jednu od pet. Hrvatici nije uopće zasmetalo niti sedam dvostrukih servis pogrešaka, a odlično je igrala na prvi svoj servis, kada je osvojila 70 posto poena (26 od 37). Ukupno je Lučić meč završila sa 23 poena više (69-46).

WTA Charleston, kvalifikacije, 2. kolo:

Lučić (6) - Cabeza Candela (15) 6-2, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika