03.04.2012. / 19:46

Autor: Hina

Šef kosovskog tima za borbu protiv korupcije uhićen zbog korupcije

Voditelj posebnog tima za borbu protiv korupcije u Specijalnom tužiteljstvu Kosova Nazmi Mustafa uhićen je zbog sumnje u povezanost s istragom o korupciji koju vode tužitelji EULEX-a u Prizrenu i u Peći, priopćila je u utorak Europska misija za vladavinu prava na Kosovu (EULEX).

Eulex sudjeluje u borbi protiv korupcije na KosovuEulex sudjeluje u borbi protiv korupcije na KosovuVoditelj posebnog tima za borbu protiv korupcije u Specijalnom tužiteljstvu Kosova Nazmi Mustafa uhićen je zbog sumnje u povezanost s istragom o korupciji koju vode tužitelji EULEX-a u Prizrenu i u Peći, priopćila je u utorak Europska misija za vladavinu prava na Kosovu (EULEX).

Riječ je o voditelju Odjela za borbu protiv korupcije u kosovskom Posebnom tužiteljstvu koji je formirao kosovski premijer Hashim Thaci.

Mustafa je, kako se navodi, uhićen u sklopu istrage koju tužiteljstvo europske misije EULEX-a na Kosovu provodi u Peći i Prizrenu, a uz njega su također uhićeni njegovi prijatelji Reshat Zherka iz kosovskog mjesta Đakovice i njegov brat Xhelal, koji su osumnjičeni da su po nalogu Mustafe od nekoliko osoba koje su bile pod istragom Odjela, čiji je Mustafa bio šef, tražili novac u zamjenu za njihovo oslobađanje od optužbi.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
20/8/10

McCoy, 03.04.12. 22:28

Cirkus od tzv. drzave. A nista nije bolje ni u ostatku ex-Yu, samo je pitanje dana kada i gde ce nova afera da izbije na videlo.


registracija
12/1/11

siziff, 03.04.12. 22:37

Taj je sigurno prodavao bakljave u HR, pa naučio zanat.

Imao je sigurno prave profesore..
Uskok pazi na uskok koji pazi na uskok da bi svi zajedno uđutureni pazili na uskok.
Od silnih uskoka i silne kontrole kriminala kao u prići.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika