13.04.2012. / 11:28

Autor: Hina

Gibson uzvratio na optužbe o antisemitizmu

Gibson, koji je već dobio slične kritike zbog antisemitske izjave u pijanom stanju pred policijacima 2006. godine, radio je s Eszterhasom na filmu o pobuni Makabejaca

ArhivaArhivaMel Gibson uzvratio je holivudskom scenaristu Joeu Eszterhasu, koji ga je optužio za anitsemitizam, rekavši da je njegova izjava čista izmišljotina te da je on ljutit zbog odbijenog filmskog scenarija.

Gibson, koji je već dobio slične kritike zbog antisemitske izjave u pijanom stanju pred policijacima 2006. godine, radio je s Eszterhasom na filmu o pobuni Makabejaca.

Studio Warner Bros u srijedu je objavio da se otkazuje snimanje filma Makabejci koji je Gibson trebao režirati, sugerirajući da Eszterhasov scenarij nije bio dovoljno dobar.

Odgovarajući u pismu na devet stranica nesuđeni scenarist optužio je Gibsona da koristi ovaj filmski projekt kako bi otklonio stalne optužbe zbog anitsemitizma koje su osakatile njegovu karijeru.

On je naveo i situacije kada je tijekom njihova zajedničkog rada Gibson prijetio da će ubiti svoju tadašnju djevojku Oksanu Gregorijevu a Židove nazivao pogrdnim imenima.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika