17.04.2012. / 20:02

Autor: Hina

Identificirano pet žrtava brodoloma Concordije

Pet žrtava pronađenih 22. ožujka na palubi broda Concordije, koji je potonuo 13. siječnja, službeno je identificirano u utorak, a riječ je o dvoje njemačkih državljana, dvoje Amerikanaca i jednom Talijanu, objavila je prefektura Grossetto.

Još uvijek se identificiraju poginuli na Costa ConcordijiJoš uvijek se identificiraju poginuli na Costa ConcordijiPet žrtava pronađenih 22. ožujka na palubi broda Concordije, koji je potonuo 13. siječnja, službeno je identificirano u utorak, a riječ je o dvoje njemačkih državljana, dvoje Amerikanaca i jednom Talijanu, objavila je prefektura Grossetto.

Identificirano je pet zadnjih žrtava pronađenih nakon brodoloma Concordije. Riječ je o Christini Ganz i Norbertu Ganzu, njemačkim građanima, Giuseppeu Girolamu, talijanskom državljaninu i članu posade, te o Barbari Heil i Geraldu Heilu, američkim građanima, piše u priopćenju prefekture.

"Preostaju još dvije osobe koje treba pronaći", ističe se u tekstu.

Giuseppe Girolamo bio je 30-godišnji glazbenik koji je počeo raditi za tvrtku "Costa Crociere" početkom prosinca 2011.

Bračni par Heil bili su podrijetlom iz Minnesote.

U brodolomu Concordije blizu talijanskog otoka Giglija poginule su 32 osobe, a do danas je pronađeno 30 žrtava i sve su identificirane.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika