20.04.2012. / 10:56

Autor: Totalsport

Copa Libertadores: Santos završio skupinu prvi

Poznati su svi sudionici osmine finala nakon što su u osmoj skupini čast nastupa u nokaut-fazi izborili Universidad de Chile i kolumbijski Nacional iz Medellina

Neymar (Reuters)Neymar (Reuters)Branitelji naslova južnoameričkog prvaka, nogometaši brazilskog Santosa, pobijedili su u četvrtak na svojoj Vili Belmiro bolivijski The Strongest 2-0 u dvoboju posljednjega, šestog kola prve skupine Cope Libertadores.

Do pobjede je momčad Muricyja Ramalha došla u samoj završnici utakmice, i to na krilima svog najboljeg igrača Neymara. Asistirao je 20-godišnji napadač najprije u 86. minuti Alanu Kardecu za 1-0, da bi dvije minute kasnije sam zabio za konačnih 2-0.

Bio je to njegov peti pogodak u ovosezonskom natjecanju. Treći je strijelac u ovom trenutku.

Kao drugoplasirana će momčad skupine natjecanje u osmini finala nastaviti drugi brazilski klub, Internacional iz Porto Alegrea, unatoč 1-0 poraza na gostovanju kod Juana Auricha u Čileu. The Strongest je ostao kratak za samo jedan bod.

Internacional je inače osvajač Cope otprije dvije, a Santos iz prošle godine.

Poznati su svi sudionici osmine finala nakon što su u osmoj skupini čast nastupa u nokaut-fazi izborili Universidad de Chile i kolumbijski Nacional iz Medellina.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika