29.04.2012. / 12:33

Autor: Martina Čizmić

Porazi hrvatskih klubova u Srbiji i Sloveniji

Zagreb Raiders svoje će gostovanje u Sloveniji odraditi danas kod Alp Devilsa u Ljubljani, dok su Osijek Cannonsi slobodni ovaj vikend

Foto: Tibor GodFoto: Tibor GodIako je ovaj vikend bio slobodan u hrvatskom prvenstvu, klubovi američkog nogometa igrali su svoje 'europske' utakmice.

Tako su u CEFL ligi Zagreb Patriotsi gostovali kod Vukova iz Beograda. Vukovi su bili prejaki te su upisali još jednu pobjedu rezultatom 48:12. Ovom pobjedom Vukovi su upisali četvrtu uzastopnu pobjedu u ligi i učvrstili se na čelu ljestvice te osigurali ulazak u playoff. Patriotsi su trećim uzastopnim porazom zacementirani na posljednjem mjestu.

Drugi hrvatski klub, Zagreb Thunder igrao je utakmicu protiv Maribor Generalsa u sklopu proširenog Prvenstva Slovenije.

Obje momčadi dobro se poznaju i njihove su utakmice uvijek bile neizvjesne. No, ovoga su puta Slovenci pokazali bolju fizičku spremnost, a na ruku im je išla i duža klupa. Naime, Zagrepčani su u goste otišli sa samo 22 igrača. Na kraju je rezultat bio 35:18 za Mariborčane. Za Thunder su polaganja postigli Kleščić, Kovač i Jones.

Zagreb Raiders svoje će gostovanje u Sloveniji odraditi danas kod Alp Devilsa u Ljubljani, dok su Osijek Cannonsi slobodni ovaj vikend.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika