01.09.2011. / 20:13

Autor: Nacional.hr

Metalfest Croatia u Zadru!

Riječ je o festivalu koji se ove godine održava u 9 europskih zemalja, a na ovom zadarskom među ostalim se očekuje dolazak kultnih bendova kao što su Kreator, Blind Guardian, Kreator, Ensiferum, Hypocrisy i brojni drugi

Kreator je jedan od bendova koji će nastupiti na Metalfestu CroatiaKreator je jedan od bendova koji će nastupiti na Metalfestu CroatiaOd 2. do 5. lipnja 2012. Zadar će biti jedno od središta svjetskog heavy metala. Tad će se, naime, na zadarskoj Puntamici održati Metalfest Croatia, festival na kojem će svirati oko 80 renomiranih bendova iz svih dijelova svijeta.

Riječ je o festivalu koji se ove godine održava u 9 europskih zemalja, a na ovom zadarskom među ostalim se očekuje dolazak kultnih bendova kao što su Kreator, Blind Guardian, Kreator, Ensiferum, Hypocrisy i brojni drugi.

Potvrđeno je to na press konferenciji u Muzeju antičkog stakla, gdje je predstavljen prvi Metalfest u Hrvatskoj. O festivalu koji je danas metal-institucija u Europi govorili su Boban Milunović, Ljudevit Cikać i Stjepan Juras.

Koncert će se organizirati i uz potporu Turističke zajednice grada Zadra, kao i kampa na Puntamici, koji će imati prigodne cijene za posjetitelje. Za one koji se odluče na boravak u kampu, prvih 350 rezervacija naplaćuje se po 100 kuna, a sljedećih 1550 po cijeni od 160 kuna.

Ulaznice su u prodaji od 1. listopada 2011. i to isključivo putem online shopa na www.hr.metalfest.eu , gdje možete pratiti i potvrde novih imena bendova.
Najbolja ponuda je tzv. fun pack, tj. ulaznica po cijeni od 349 kuna, uz koju dobijete i Metalfest majicu. To je prilika za 1000 najbržih. Ulaznice za 4 festivalska dana po cijeni od 299 kuna bit će moguće kupiti i putem sustava eventim. Očekuje se da će se, kako je to već običaj, cijena ulaznice do samog dana festivala popeti na oko 600 kuna.

Vezane vijesti

Symphony X potvrdio Metalfest Hrvatska

Symphony X potvrdio Metalfest Hrvatska

Metal genijalci Symphony X, bend kojeg mnogi ljubitelji progresivnog metala smatraju najjačom karikom tog subžanra, bit će jedno od najvećih imena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika