02.05.2012. / 15:19

Autor: Totalsport

ATP Beograd: Seppi eliminirao Dodiga

Hrvatska ima još jednu uzdanicu u pojedinačnoj konkurenciji. To je Antonio Veić, koji je prošao kvalifikacije i prvu prepreku u glavnom ždrijebu, a suparnik u 2. kolu bit će mu 3. nositelj, Finac Jarkko Nieminen

Ivan Dodig (Pixsell)Ivan Dodig (Pixsell)Talijan Andreas Seppi, drugi nositelj ATP turnira u Beogradu, pobijedio je u ogledu 2. kola našeg Ivana Dodiga 6-4, 6-2 nakon jednog sata i 38 minuta nadmetanja.

Seppi je trenutno 46. tenisač svijeta, a bolji od Dodiga, trenutno 74. igrača na ATP ljestvici, bio je i u jedinom prethodnom meču njih dvojice, prije dvije godine u Tokiju, ali tada u tri seta.

Dodig je u prvom setu uspio jednom nadoknaditi break zaostatka, ali ne i drugi put. U drugom setu je Seppi poveo s 4-1 uz dva breaka. Dodig mu je oduzeo servis i smanjio na 4-2, ali je nakon toga i peti puta u meču izgubio vlastiti početni udarac.

Naš tenisač je zabio šest asova, ali je na drugom servisu osvojio svega sedam od 28 poena.

Hrvatska ima još jednu uzdanicu u pojedinačnoj konkurenciji. To je Antonio Veić, koji je prošao kvalifikacije i prvu prepreku u glavnom ždrijebu, a suparnik u 2. kolu bit će mu 3. nositelj, Finac Jarkko Nieminen.

ATP Beograd, 2. kolo:

Seppi (2) - Dodig 6-4, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika