04.05.2012. / 16:56

Autor: Nacional.hr

'Neokaljana i čista' Jadranka Kosor

Podršku joj je, neočekivano, dao bivši izbornik nogometne reprezentacije i trener Miroslav Ćiro Blažević koji se javio u eter Soundseta i rekao kako je ona 'neokaljana i čista ličnost'

Jadranka KosorJadranka KosorKampanja za predsjednika HDZ-a polako ulazi u svoju završnicu. Svi su kandidati najavili da će sutra i službeno predati svoje kandidature. Većih iznenađenja nema. Znaju se svi glavni kandidati, kao i raspoloženje članova stranke na terenu.

No, aktualna predsjednica stranke Jadranka Kosor predstavila je danas svog kandidata za zamjenika predsjednika - Andreja Plankovića.

"Istina, kratko je član stranke, ali je u nju ušao u veoma osjetljivom razdoblju i pokazao dosljednost i poštenje", rekla je predstavljajući ga Jadranka Kosor dodavši kako su se neki u stranci okretali 'kako vjetar puše' no on je ostao u njenom timu.

Plenković je pojasnio kako je odabrao Jadranku Kosor jer je najviše učinila da Hrvatska uđe u EU, ali i jer je dinamizirala demokratske procese u stranci.

Nešto ranije Jadranka Kosor gostovala je na Soundsetu gdje je progovorila o samoj kampanji za unutarstranačke izbore.

"Potpora bilo koje organizacije bilo kome, apsolutno ne znači ništa. Predsjednika neće birati organizacije, nego izaslanici. Ova potpora koju daju ogranci je izazivanje velikoga šušura. To bi trebalo ustrašiti ili pokolebati neke ljude. A ja ću učiniti sve da izaslanici dođu u Zagreb i glasuju po svojoj volji. Tajnost glasovanja bit će strogo nadzirana", istaknula je te dodala kako zna da se na kandidate vrše različiti pritisci, ali i kako je medijska kampanja protiv nje bila 'užasan bezobrazluk'.

Podršku joj je, neočekivano, dao bivši izbornik nogometne reprezentacije i trener Miroslav Ćiro Blažević koji se javio u eter Soundseta i rekao kako je ona 'neokaljana i čista ličnost'.

"Ona je jedna hrabra žena koja će se i dalje boriti", rekao je Ćiro i na kraju poručio kako će ju ubiti ako ga ona ne bude voljela.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
22/3/11

hm2011, 04.05.12. 18:52

Kad bi zaboravio sve one Jacine uvrede zdravom razumu, sva ona k******** podmetanja i umobolno cerekanje, možda bi mi i bilo žao što Jaca nikad neće saznati kako je to pobijediti na izborima.


registracija
11/1/10

fluid, 04.05.12. 22:02

Plankoviću svaka čast za pokazanu lojalnost i vjernost,osobno ga doživljavam kao intelektualca za kojega neznam šta radi u HDZ-u.No upravo članstvo i priklanjanje gubitnom taboru,čini njegov intelektualni habitus podosta upitnim.No njegovo pravo i izbor !Definitivno!


registracija
24/7/11

mrvek, 04.05.12. 22:42

Umjesto da se sam kandidira i zasjedne na čelno mjesto stranke, Planković se prikloni nesposobnoj ženi i rođenoj gubitnici i na taj način sebe zauvijek izbriše sa liste mogućih predsjednika stranke. Ili je glup pa ga je ova preveslala ili sebi svjesno uništava karijeru.


registracija
29/4/09

florenz, 05.05.12. 11:26

Vjerujem da se to odnosi samo osobnu hifgijenu. Bila bi i politička i moralna da postoji deterđent kojim se one mogu "izbijeliti". Ovako ... ?


registracija
29/4/09

florenz, 05.05.12. 11:29

Izjavu g. Ćire Blaževića treba prihvatiti obzirom na njegove godine i dugogodišnja izbivanja iz Hrvatske zbog posla kojim se bavi. Ne zamjeram zato njegovu manjkavu informiranost.


registracija
2/1/11

prohujalo, 05.05.12. 14:53

Neokaljana i cista.....
Pitam se kakva je to osoba koja moze dati tu izjavu.....
isto tako dok nam je svima jasno sta nam je napravio ötac nacije"jos i danas se ne usudimo dignuti svoj glas a isti taj je samo lijecio svoje bolesne komplekse, a nas doveo do ropstva, ali Pokorno javlam"On je zasluzan za Domovinu" pitam se samo za kakvu, kad smo mi u ropstvu, dok njegova preuzvisena porodica(ruku na srce nikad im nista ije falilo) sad jos vise uziva na racun svih nas. A jos sto je gore i svi njegovi poltroncici. Boze moj kad nas svijet pritisne da im moramo suditi za njihova zlodjela......naprasno svi umiru, a mi kao umobolni narod, sve zaboravimo, porodici ostaju njihova ne mukom zaradena dobra.
A mi se svi cudom cudimo zasto mi svakim danom sve losije zivimo.....???????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika