18.05.2012. / 15:32

Autor: Hina , Nacional.hr

HDSSB u ofenzivi

Zločinčevi podređenici njuše antihrvatske snage

HDSSB, regionalna stranka ratnog zločinca Branimira Glavaša optužila je danas Udrugu "Inicijativa mladih za ljudska prava - Hrvatska" za protuhrvatsko djelovanje i pripadajuće petokolonaške djelatnosti, što prokazanim individuama bez ikakvih drugih izdajničkih etiketa značajno povećava izglede da će ih danas-sutra netko susreti na cesti i u, po njih najboljem slučaju, pljunuti, a u nešto gorem - zatući s pajserom. Povod HDSSB-ovoj konferenciji za prokazivanje prokletih neprijatelja Inicijativine su najnovije kaznene prijave protiv rečenog zločinca, jerbo je ovaj na svojoj stranici objavio identitet zaštićenog svjedoka. Zločinčeva desna ruka Šišljagić Vladimir u nekoliko je navrata ponovio da se radi o 'antihrvatski raspoloženim snagama', koje svoje 'podrijetlo vuku iz Srbije', a i redovno šuruju s neprijateljskim haaškim snagama koje se, nota bene, nalaze u temeljima zakonodavstva Republke Hrvatske, čiji pravni poredak, doduše, ova stranka ne priznaje. Primijetimo kako je Šišljagić u svojoj ljupkoj potjernici upotrijebio nisku podražajnih elemenata ('antihrvati', 'srpsko podrijetlo',' partnerstvo s Haaškim sudom' i 'srpskim civilnim udrugama') koji kod prosječno nabrijanijeg hrvatskog nacionaliste insinktivno izazivaju provalu bijesa, na što Šišljagić možda i računa, upravo zbog onog pajsera sa početka teksta, kojeg treba usmjeriti na adekvatne lubanje... Treba li uopće napominjati da je Šišljagić, vođen tradicionalnom amoralnošću tuzemnih državotvornih tumačenja 'naših' ratnih zločina, podvalio konkretnu kaznenu prijavu protiv konkretnog zločinca kao bjesomučni napad na 'sakralnost' Domovinskog rata u cjelini? (H.Š)

Vladimir ŠišljagićVladimir ŠišljagićKaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu protiv Branimira Glavaša, u kojoj se zahtjeva istraga i procesuiranje zbog počinjenja kaznenog djela otkrivanja identiteta zaštićenog svjedoka, još je jedan "antihrvatski napad usmjeren protiv Branimira Glavaša ali i Domovinskog rata u cjelini" rekao je predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić na današnjoj konferenciji za novinare.

Sakrivanje zločinca s imenom i prezimenom pod okrilje Domovinskog rata

Prijavu je podnijela prije dva dana Udruga "Inicijativa mladih za ljudska prava - Hrvatska", jer je "vjerojatno antihrvatski raspoloženim grupacijama bio potreban još jedan medijski spin u funkciji kriminalizacije Domovinskog rata, kako bi neutralizirali pozitivno intoniran završetak haške rasprave u predmetu Gotovina i Markač na Haaškom sudu", kazao je Šišljagić, dodavši da je "kaznena prijava balansiranje i provokacija hrvatske javnosti".

Međunarodna zavjera sa posrbicama na čelu petokolone

Na neki način to i "ne iznenađuje jer je Inicijativa mladih za ljudska prava utemeljena 2003. godine u Srbiji, a svoju ekspozituru u Hrvatskoj pokrenuli su 2008. godine", s tim što su hrvatskoj varijanti između ostalih partneri Srpski demokratski forum, Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju (ICTY), Documenta-Centar za suočavanje s prošlošću i Zagreb Pride, rekao je Šišljagić.

Naše zločince prijavljujete, a što je s njihovima?

I dok Inicijativa mladih za ljudska prava - Hrvatska "podnosi kaznenu prijavu protiv Branimira Glavaša, koji je na svojoj internetskoj stranici već davno objavio tko je zaštićena osoba u sudskom postupku protiv njega, kao i to da se radi o lažnom svjedoku, koji treba biti procesuiran te iste mlade "borce za ljudska prava" i njima srodne udruge ne zanima, niti im pada na pamet podnijeti kaznenu prijavu protiv Ratka Mladića za zločine u Hrvatskoj, ili za počinitelje ratnog zločina u Osijeku, gdje je ubijeno 1200 hrvatskih građana, ili Vukovaru, Dubrovniku, Iloku, Sisku, Petrinji i svim drugim mjestima, kao i protiv zločinaca koji su tijekom rata silovali Hrvatice u Vukovaru, a danas se mirno šeću pokraj svojih žrtava".

Ponovimo o kome se radi, za slučaj da ih susretnete na cesti

Šišljagić je dodao kako su ti "isti borci za ljudska prava zaboravili "kazneno prijaviti odgovorne za žrtve komunističkog režima, te da se "iz tih samo nekoliko primjera može zaključiti da je ova ljevičarska udruga provokatora najobičnija ekspozitura protuhrvatskih snaga i jedna od mnogobrojnih agentura za specijalne namjene".

Branimir Glavaš traži da se skine "veo tajne o identitetu osobe koja ga je iz vlastitog interesa lažno teretila, što je na sudu potvrdila njegova supruga, kazao je Šišljagić. Dodao je kako je "skandalozno da u Republici Hrvatskoj svatko može svoj identitet prikriti brojem ili kodnim imenom i onda pred istražnim i sudskim tijelima pričati neistine u funkciji političkih obračuna".

Za slučaj da netko nije vidio o kome se radi, Burić će usmjeriti...

Dinko Burić, predsjednik Glavnog odbora HDSSB-a i saborski zastupnik, rekao je da nije tajna o kome se radi što se može pročitati na Glavaševoj internetkoj stranici. Dodao je kako je kaznena prijava sama po sebi nelogična, jer svjedok kodnog imena 06 je lažni svjedok, "a Branimir Glavaš nije otkrio identitet nikakvoga zaštićenog svjedoka, koji uživa zaštitu Zakona o kaznenom postupku, nego je javno otkrio počinjenje kaznenog djela davanja lažnog iskaza i lažnog svjedočenja pred Sudom lažno zaštićenog svjedoka 06". I Burić je rekao da su "antihrvatske snage i dalje na djelu".

Na konferenciji su bili nazočni i dopredsjednik HDSSB-a osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo, glavni tajnik i saborski zastupnik Ivan Drmić, i hdssbovac Zoran Vinković, gradonačelnik Đakova.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
1/4/07

ulomax, 18.05.12. 15:47

pa dajte objavite imena osoba iz tog foruma mladih ,to nije kaznjivo a moze biti produktivno


registracija
6/1/12

UnDeR, 18.05.12. 16:02

Inicijativa mladunčadi za ljudska prava, haha


registracija
14/11/07

laufer, 18.05.12. 16:39

Već viđeno.
JA = HRVATSKA.
Pa se onda usudi reći lopovu da je lopov, to je odmah, ni manje ni više, nego "napad na Hrvatsku".
A jako su zgodni ovi što, kao, "brane Hrvatsku", a s druge strane ne priznaju hrvatski pravni poredak - a time ni Hrvatsku kao državu.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 18.05.12. 17:24

Nema Hrvata do akumuliranog selotejp Hrvata.


registracija
23/8/09

xaron, 18.05.12. 17:38

Koju vrstu novinara plaća ovaj Nacional ?
Tako piše u 8 redu :
" jerbo je na svojoj stranici...".
Otkud " jerbo " u Hrvatskom listu ? Sto to " jerbo " uopće znaci i koju su to školu završili Nacionalovi novinari ?


registracija
22/4/12

nesolipamet, 18.05.12. 17:50

Zločinci.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 18.05.12. 17:54

u Hrvatskoj postoji 150 udruga a u nijednoj nema HRVATA,ehheehehe


registracija
30/12/08

csiki, 18.05.12. 19:24

Hrvat je: naj-naj,bez greske, bez greha, najbolji u svemu, naj pametniji ...... zar nije tako?


registracija
30/9/09

davor12345, 18.05.12. 20:44

Ja ću na slijedećim izborima glasat za HDSSB da što prije dođu na vlast i da vide kako je samo jedan dan biti na vlasti. To je naša superhrvacka stranka i svi za nju trebaju glasat.


registracija
30/9/09

davor12345, 18.05.12. 21:01

Šišljagić bi bio super premijer... Drmić izmišljen ministar financija ...Vinković ministar nečega gdje treba bit pametan ... Boro Grubišić ministar kulture, već je bio u reklji u Briselu ... Glavaš nakon totalno nepravednog uzništva po kazamatima inozemstva Predsjednik Republike umjesto onog izdajnika ... A Burić glasnogovornik vlade ... on stalno glasno govori, nekad čak urla... ne treba mu mikrofon...izmišljen za to


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 18.05.12. 21:59

Hrvatske udruge registrirane u Srbiji,ahahahhahaahah


registracija
7/9/07

Vinogradar, 18.05.12. 22:03

Zar u Nacionalu ne postoji administrator koji bi brisao šovinističko-nacističke zločinačke komentare
koji su kažnjivi
poput tekstova
Zvonka
jebokomunjare
UnDeR
ulomaxa
xarona!
-------------------------------
Pozdrav gospodinmu Baretiću
koji je odlučio
da se ispod njegovih tekstova više ne pojavljuju ovakvi komentari
jer je kretenizam prevladavao.


registracija
9/8/09

vinko12, 19.05.12. 02:02

vinciliru-
da postoji obrisao bi ovaj usrani clanak koji siri mrznju i dno je novinarsta.
Ali neka se vidi kako izgleda hrvatsko kmersko novinarstvo, koje vide malog zlocinca a zmire nad ogromnim komunistickim. Ko ne kritizira velike zlocine, laze cim zine na male.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 19.05.12. 08:48

vinogradar-zavezi papulu i odi u Vinograd sezona je pocela....


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 19.05.12. 08:50

sve sto nije kako CRVENI KMERI zele oni proglase --ustastvom.ahahahahah


registracija
28/2/08

lepiaf, 19.05.12. 09:41

gledajuci prezimena istaknutih "domoljuba" u hrvatskoj, a i onih u srbiji, moram priznati da sam istinski zbunjen, :)...narod bi rekao, cese se tamo di ga svrbi, :))


registracija
10/2/12

Hazu, 19.05.12. 22:04

Dat će vam Glavaš kad iziđe


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika