22.05.2012. / 11:12

Autor: Nacional.hr

Svećenik ubio predsjednika mjesnog odbora

Kontroverzni svećenik bio je poznat javnosti, jer je između ostalog, vozio motocikl

Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL (ilustracija)Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL (ilustracija)Župnik Župe sv. Marije Magdalene, Don Ivan Sinanović, se u svojoj kući sukobio s predsjednikom Mjesnog odbora Banića, Markom Kraljevićem, koji je nakon fizičkog obračuna zbog teških tjelesnih ozljeda preminuo, izvještava Dubrovački vjesnik.

Sukob se navodno dogodio u svećenikovoj kući, što se točno dogodilo utvrdit će policija i državni odvjetnik. Glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdila je noćašnji događaj, izdano je i službeno priopćenje za javnost.

"Noćas, 22.svibnja, nakon zaprimljene dojave u 1.45 sati, kako netko lupa i viče na ulaznim vratima župne kuće u kojoj živi 43-godišnjak, u Banićima, Dubrovačko primorje, policija je izašla na mjesto događaja. Na samom ulazu, u hodniku župne kuće, policija je zatekla mrtvo tijelo 49-godišnjaka s vidljivim tjelesnim ozljedama, dok se u njegovoj neposrednoj blizini nalazio 43-godišnjak. Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva, 43-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Na mjesto događaja izašla je zamjenica županijskog državnog odvjetnika. Kriminalističko istraživanje u tijeku", piše u priopćenju.

Podsjetimo kako je o sukobu s predsjednikom mjesnog odbora don Sinanović govorio za Dubrovački tjednik u prosincu prošle godine.

Vezane vijesti

Inzko: Gradnja pravoslavne crkve u Potočarima je provokacija

Inzko: Gradnja pravoslavne crkve u Potočarima je provokacija

Visoki predstavnik međunarodne zajednice za Bosnu i Hercegovinu Valentin Inzko usprotivio se u ponedjeljak planiranom nastavku gradnje pravoslavne… Više

Komentari

registracija
30/12/08

csiki, 22.05.12. 12:53

Nesto mi nije jasno kako je mogao biti ucesnik DR kao svecenik kada u 10 zapovestima lepo pise NE ubij.Svecenstvo hrvatske katolicke crkve mogu dozvolit sebi da drze ljubavnice prave decu a svecenik Don Sinanovic i ubio. Istina i kardinal sveti Stepinac ucestvovao u zlocinima u ratu deportacija, zene dece zidova cigana, i ubistava i prekrstavanje ne katolika. On je bio primer donu Sinanovicu


registracija
26/10/11

eezy, 22.05.12. 14:08

@csiki ne razbijaj svoju glavicu. Nitko ne očekuje od Rumunja da razumiju DR, pogotovo ne tada kad im Srpkinja suflira kod svakog posta.


registracija
30/12/08

csiki, 22.05.12. 14:14

eezy ne znam o kakvom rumunu pricate (mozda ste pili vise bevande) i kakve veze ima sa ubistvom koje je ucinio jedan svecenik hrvatske crkve ( da vam olaksam i ja sam katolik)


registracija
24/7/11

mrvek, 22.05.12. 14:48

csiki je glupi mađar koji obožava srbe. On je jedan iskompleksirani debil koji misli da je pametan a ima IQ negdje oko 10. Idi na srpska stranice pa tamo pametuj. Važno da vaši srpski popovi to ne rade. Ili ti možda priznaješ turske hodže kao tvoje jer si simpatizer turske djece.


registracija
30/12/08

csiki, 22.05.12. 17:05

Ovde se radi o ubistvu jednog svecenika a ne otome ko je ko vi sve gledate sa strane nacionalizma a nije vazno da je jedan SVETCENIK ucinio smrtni greh: mrvek ja samo mrzim soviniste i fasiste. Uostalom nisam Madjar


registracija
24/7/11

mrvek, 22.05.12. 19:05

bez obzira ti si srboljub a to znači govno. TURČINE!


registracija
30/12/08

csiki, 22.05.12. 19:21

mrvek Turci su jako gostoljubiv narod rado odlazim u Tursku na letovanje i to sa nekim priljateljima koji su hrvati i jako mi je zao i saucesce porodici gosp.Marka Kraljevica


registracija
12/12/10

Klarens, 11.06.12. 23:45

@csiki....e eeee
...............................
Govedo tropapkarsko
.......................
Idi pasi negdje drugdje
.......................................
Suvishe je otrova u tebi
.........................................
Javi se na lijechenje


registracija
12/12/10

Klarens, 11.06.12. 23:48

A inache
..................................
Onak za civilizirane
....................................
Ova drljotina od teksta
........................................
Zrela je za tuzhbu
......................................
Jer " ubio"
.......................................
Do kraja sudjenja
.......................................
Je jako skupa rijech
..........................................
PREDRASUDA !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika