23.05.2012. / 12:23

Autor: Nacional.hr

Kujundžić: Dobili su ovu rundu, ali ništa nije gotovo

"Da su prije tri dana o predsjedniku mogli odlučivati svi članovi stranke, ja bih sigurno pobijedio", uvjeren je Kujundžić

Tomislav Karamarko i Milan KujundžićTomislav Karamarko i Milan KujundžićMilan Kujundžić s pravom je slovio za iznenađenje unutarstranačkih izbora u HDZ-u. Liječnik koji je krenuo u utrku sa mnogo poznatijim političkim imenima uspio je ući u samo finale izbora i izgubiti sa 100 glasova manje od Tomislava Karamarka.

No, Kujundžić se ne predaje. Za Glas Slavonije najavio je kako će se ponovno kandidirati za predsjednika stranke sljedeće godine i uvjeren je da će tada pobijediti.

"Da su prije tri dana o predsjedniku mogli odlučivati svi članovi stranke, ja bih sigurno pobijedio", uvjeren je Kujundžić.

Smatra da je i ove godine mogao pobijediti da se glasovanje nije odužilo do ranojutrarnjih sati i da se izaslanici nisu osuli.

"Svaka im čast. Dobili su ovu rundu, ali ništa nije gotovo", rekao je Kujundžić.

Čestitao je novom predsjedniku i 'njegovoj mašineriji', ali je uvjeren da će s ovim vodstvom HDZ doživjeti 'slom' na lokalnim izborima.

"Božidar Kalmeta, Dubravka Šuica i ostali - pa to je katastrofa. Koga oni mogu pobijediti", pita se Kujundžić.

Uvjeren je kako bi Karamarko trebao raspisati nove izbore u stranci do kraja ove godine kako bi se stranka reorganizirala 'od baze do vrha' i to po načelu 'jedan član, jedan glas'.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
12/12/10

hazl113, 23.05.12. 14:21

Ma tko bi za tebe glasao. Vjerojatno nepismeni ili mrtvi. Na sreću ili žalost HDZ je izabrao najmanje lošeg predsjednika, a da su bili malo pametniji, mogli su izabrat savršenog i poštenog, ali očito da takav ne treba HDZ-u.
Kujunđiću, slušao sam te na TV-u i zapamtio tvoju najgluplju rećenicu da bi odmah izmijenio ime Trga Bana Jelačića u Trg Franje Tuđmana. Lepo se ti vrati od kuda si i došao pa tamo mijenjaj ime štala koliko hoćeš, a Zagreb pusti na miru. Uzmi sa sobom i Bandića. Mi ti ga poklanjamao.


registracija
24/7/11

mrvek, 23.05.12. 17:22

hazl113
ti si očigledno vojnik Crnog Marka špijunčine i manipulatora. Kujundžić je najmanje zlo koje ste mogli izabrati a ne ovaj tvoj koji ima putra na glavi. Niti ga možeš razumijti niti gleda u oči. Ako je on za politiku onda sam ja George Bush. Uletio je u utrku jer mu treba plaća. Nesposobna hrpa ljudi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika