30.05.2012. / 09:25

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Martić u 2. kolu parova, Dodig ispao

Danas će na teren i Darija Jurak zajedno sa svojom partnericom u igri parova, Njemicom Kristinom Barrois

Ivan Dodig (Pixsell)Ivan Dodig (Pixsell)Hrvatska tenisačica Petra Martić i Njemica Anna-Lena Grönefeld dobro su započele nastup u konkurenciji parova na Roland Garrosu.

Grönefeld i Martić pobijedile su u 1. kolu Mađaricu Gretu Arn i Bugarku Cvetanu Pironkovu 6-2, 6-4. Dva puta su izgubile servis, ali su realizirale pet od devet prilika za break.

U 2. kolu će Grönefeld i Martić igrati protiv pobjednica meča u kojem će igrati pete nositeljice, Čehinje Hlavackova i Hradecka, te Francuskinje Coin i Parmentier.

Dodajmo kako će Martić u srijedu odigrati meč 2. kola protiv osme tenisačice na svijetu, Francuskinje Marion Bartoli. Danas će na teren i Darija Jurak zajedno sa svojom partnericom u igri parova, Njemicom Kristinom Barrois. Suparnice su im druge nositeljie Roland Garrosa, Slovenka Katarina Srebotnik i Čehinja Kveta Peschke.

Kratki i loš nastup u 1. kolu Roland Garrosa još jednom je potvrdio da hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig nije u formi.

Bolji od Međugorca, trenutno 73. tenisača svijeta, bio je 39. igrač ATP ljestvice, Nizozemac Robin Haase sa 6-2, 6-2, 6-1. Bio je to njihov prvi susret u kojem Dodig, kao što je vidljivo i iz rezultata, nije imao nikakve šanse.

Roland Garros, ženski parovi, 1. kolo:

Grönefeld / Martić - Arn / Pironkova 6-2, 6-4

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika