30.05.2012. / 10:45

Autor: Totalsport

Emre potpisao ugovor s Atleticom

Protekle četiri sezone Emre je proveo u Fenerbahçeu, kojeg je napustio kao slobodni igrač jer mu je istekao ugovor

Emre Belözoglu (Wikipedia)Emre Belözoglu (Wikipedia)Emre Belözoglu, 31-godišnji turski internacionalac, karijeru će nastaviti u Atletico Madridu, osvajaču Europa lige u minuloj sezoni, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor...

Protekle četiri sezone Emre je proveo u Fenerbahçeu, kojeg je napustio kao slobodni igrač jer mu je istekao ugovor. Ranije je igrao za Galatasaray, Inter i Newcastle.

Emreovim dolasku u Atletico najviše se razveselio njegov sunarodnjak Arda Turan.

- Emre je pokazao da ima osobnost potrebnu za kontrolu velikih utakmica. Njegovo iskustvo će nam biti od velike pomoći u ključnim utakmicama. Emre mi je poput brata, puno sam od njega naučio - veli Turan.

Emre je odigrao 80 utakmica za tursku reprezentaciju uz 8 postignutih pogodaka. Svoju domovinu odlučio je navodno napustiti nakon što se našao u središtu skandala, u kojem je bio optužen da je rasistički vrijeđao Bjelokošćanina Didiera Zokoru, što je on demantirao.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika