04.06.2012. / 15:45

Autor: Totalsport

RG: Poraz Dodiga u parovima

Porazom Dodiga u igri parova Hrvatska je u seniorskoj konkurenciji ostala bez ijednog predstavnika na Roland Garrosu

Ivan Dodig (Pixsell)Ivan Dodig (Pixsell)Hrvatski tenisač Ivan Dodig zaustavljen je u četvrtfinalu Roland Garrosa u igri parova. Međugorac je u paru s Brazilcem Marcelom Melom poražen od talijanske kombinacije Bracciali/Starace sa 6-2, 6-4.

Talijani, 14. nositelji, su u potpunosti nadigrali našu kombinaciju slavivši nakon sati pol vremena igre. Čak 11 break-lopti izborili su Bracciali i Starace, od kojih su tri realizirali, dok je "naša kombinacija" imala tri, ali nijednu nije uspjela pretvoriti u break.

U konačnici su Talijani osvojili 11 poena više, te lakoćom izborili polufinale drugog Grand Slam turnira sezone u kojem će igrati protiv boljeg iz susreta između kanadsko-bjeloruske kombinacije Nestor/Mirnji i australsko-američke Ebden/Harrison.

Porazom Dodiga u igri parova Hrvatska je u seniorskoj konkurenciji ostala bez ijednog predstavnika na Roland Garrosu. Sada sve nade leže u juniorima koji do nedjelje igraju juniorski Roland Garros.

Roland Garros, četvtfinale, parovi:

Bracciali/Starace - Dodig/Melo 6-2, 6-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika