09.06.2012. / 12:11

Autor: Hina

EURO:

U Ukrajini ubijen španjolski navijač

Nakon što je prijavljen njegov nestanak iz hotela u mjestu Makajevka, policija je pokrenula potragu i pronašala mrtvo tijelo španjolskog državljanina

IlustracijaIlustracijaŠpanjolski navijač u dobi od 46 godina nađen je mrtav u jednom malom selu u blizini Donjecka, a policija sumnja u nasilnu smrt, tvrdi AFP.

Nakon što je prijavljen njegov nestanak iz hotela u mjestu Makajevka, policija je pokrenula potragu i pronašala mrtvo tijelo španjolskog državljanina. Ukrajinski mediji tvrde da policija ispituje tri osobe koje se sumnjiče za njegovu smrt, a ne navodi se i zašto je španjolski navijač bio u Ukrajini kada njegova reprezentacija igra u Poljskoj.

Ukoliko se potvrde vijesti da je Španjolac ubijen, to će biti još jedan udarac za Ukrajinu, suorganizatora EURA, koja se već suočava s političkim bojkotom europskih čelnika zbog kršenja ljudskih prava bivše premijerke Julije Timošenko. Prije EURA je bivši engleski reprezentativac Sol Campbell Engleze upozorio "da ne idu u Ukrajinu jer se neće vratiti živi".

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika