11.12.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

TRŽIŠTE TELEKOMUNIKACIJA

HT PREDSTAVIO PLANOVE UOČI DEREGULACIJE TRŽIŠTA FIKSNE TELEFONIJE

..

HT PREDSTAVIO PLANOVE UOČI DEREGULACIJE TRŽIŠTA FIKSNE TELEFONIJE
«Hrvatski telekom će biti nositelji dereguliranog telekomunikacijskog tržišta u Hrvatskoj. Deregulacija, međutim, postaje smislenom samo ako će značiti razvoj, investiranje i novo zapošljavanje, a ne redistribuciju postojećeg stanja». Izjavio je to predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma Ivica Mudrinić na godišnjoj konferenciji za novinare HT-a održanoj u srijedu u zagrebačkoj Gradskoj kavani. Predstavljajući poslovne planove HT-a uoči deregulacije tržišta fiksne telefonije u Hrvatskoj, Mudrinić je naglasio da će HT svoju buduću poziciju temeljiti na pružanju integriranih rješenja za poslovanje, ugodniji život i zabavu u informacijskom društvu te najavio nove investicije u razvoj informacijske industrije kako bi se podigao njezin udio u nacionalnom GDP-u.
Wolfgang Lister, član Uprave HT-a i glavni operativni direktor za nepokretnu mrežu, rekao je da rezultati istraživanja pokazuju kako većina korisnika prepoznaje i pozitivno percipira brand HTtel, čije će pozicioniranje na tržištu od iduće godine biti praćeno dolaskom drugog operatera nepokretne telefonske mreže.
Od 1. siječnja 2003. godine HT poslovanje pokretnih komunikacija prebacuje u nadležnost zasebne tvrtke koja će se zvati HT mobilne komunikacije d.o.o. Nova će kompanija zapošljavati oko 900 ljudi i bit će u 100-postotnom vlasništvu HT-a.

Vezane vijesti

Obrtnici i mali poduzetnici prenesite mobilni broj u HT – uštedite i osigurajte...

Obrtnici i mali poduzetnici prenesite mobilni broj u HT – uštedite i osigurajte nove korisnike

U Hrvatskom Telekomu u tijeku je ponuda kojom obrtnici i mali poslovni korisnici prilikom prijenosa svog mobilnog broja uz povoljnije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika