Objavljeno u Nacionalu br. 348, 2002-07-17

Autor: Nacionalova redakcija

ZADAR

Tajna ljubavi zadarskog Narodnog lista i lokalnog HDZ-a

Božidar KalmetaBožidar KalmetaGrađani Zadra odavna se pitaju od kuda tako velika naklonost lokalnog tjednika “Narodni list” prema HDZ-u, tamošnjoj vladajućoj političkoj stranci. Servilnost spomenutog tjednika išla je tako daleko da je u jednoj od svojih anketa sadašnjeg gradonačelnika i predsjednika lokalnog HDZ-a Božidara Kalmetu proglasila “gradonačelnikom stoljeća”.
Tek nedavno, Zadranima su doznali i za razloge takve velike ljubavi “Narodnog lista” i HDZ-a. Naime, većinski vlasnik tjednika “Narodni list” izvjesni je gospodin Škulić koji živi u Americi, a nedavno mu je odobreno pravo otkupa vile uz samo more, dok je njegov brat koji živi u Zadru također dobio pravo otkupa, ali ekskluzivnog stana na elitnoj zadarskoj lokaciji, u Parku Vladimira Nazora. To im je navodno odobreno na izravnu intervenciju Božidara Kalmete, a oni su mu zauzvrat odlučili vratiti tu uslugu nekritičkim hvalisanjem njegova rada.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika