Objavljeno u Nacionalu br. 457, 2004-08-17

Autor: Nacionalova redakcija

JAVNI LINČ

Draganu Primorcu nanesena golema šteta

Otisnute stranice Arene koje se intervencijom Ninoslava Pavića nisu pojavile na kioscima.Otisnute stranice Arene koje se intervencijom Ninoslava Pavića nisu pojavile na kioscima.Je li ministar znanosti, sporta i obrazovanja uistinu udario svoju bivšu djevojku Sanju Pavelu zato što je odlučila prekinuti vezu u trenutku kad je on s njom, navodno, planirao brak? Ili je, kako vjeruju ministrovi suradnici i ljudi iz njegova najbližeg kruga, ova priča lansirana u javnost nakon svih godina koje su u međuvremenu prošle zato da bi se omalovažio jedini ministar Sanaderove Vlade koji iza sebe nema političku podršku jer nije član nijedne stranke. Pomalo je neobično, u svakom slučaju, da Sanja Pavela o svojem neugodnom iskustvu s razočaranim proscem progovara tek sada, kad je on postao poznat. Neobično je i to što je tekst povučen očigledno u posljednji čas, a o čemu svjedoče i već otisnute stranice s pričom koja na koncu nije objavljena jer, kako je objasnilo uredništvo tjednika, nema dovoljno čvrstih uporišta. Prelomljene stranice Arene do kojih je Nacional uspio doći otkrivaju kako se afera o nasilnom ministru temelji isključivo na izjavama bivše HTV-ove voditeljice koja je u vezi s Draganom Primorcem bila punih šest godina, a s kojom je Arenina novinarka navodno razgovarala telefonom. Tijekom tog telefonskog razgovora Sanja Pavela je, kako ju novinarka citira, rekla: “Tada, kada sam prekinula s njim, fizički me napao. Bilo je raznih maltretiranja, ali o tome mi je mrsko razgovarati jer više ne želim da me se dovodi ni u kakvu vezu s njim, bio on ministar ili ne. Mogla bih, recimo, i lijepo pričati o njemu, ali neću, ja ga najbolje poznam”.

Sanja Pavela je u međuvremenu, jer je u javnosti procurilo kakvu se priču sprema objaviti Arena, porekla sve što je za te novine navodno bila rekla. Njezini najbliži, uostalom, ministra Primorca poznaju kao uglađenog i ozbiljnog momka pa se i u tekstu o njegovu nasilništvu spominje kako su ga svi smatrali idealnim suprugom za sve uspješniju televizijsku voditeljicu. Tekst je potom povučen, baš kao i izjave glavne sugovornice novinarke koja je o Primorčevom nasilništvu pisala, ali s odjecima ovakvih glasina svejedno se nije lako nositi. Tome nikako neće pomoći ni nedavno snimljen spot u kampanji za borbu protiv droge, a koji završava kadrom u kojem mladi ministar kameru gađa taekwondo udarcem šake.

Vezane vijesti

Vaterpolska Euroliga: Jug poražen u Kotoru

Vaterpolska Euroliga: Jug poražen u Kotoru

Vaterpolisti dubrovačkog Juga imali su priliku ove subote osigurati plasman u četvrtfinale Eurolige, no neuspješno su okončali gostovanje kod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika